15 Δεκ 2013

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Κάντις Σουάνπολ και Μαρία Μενούνος rΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες οι πιο διάσημοι άνθρωποι του πλανήτη...

 
Αλεσάντρα Αμπρόζιο με τον γιο της
Με πολύ χαλαρή διάθεση και σπορ ντύσιμο, η Αλεσάντρα Αμπρόζιο έκανε μια βόλτα στο Brentwood της Καλιφόρνια, έχοντας μαζί της τον γιο της, Νόα.


Αμάντα Σέιφριντ
Έξω από το Pavillon Wagram στο Παρίσι εθεάθη η Αμάντα Σέιφριντ, λίγο πριν βρεθεί σε μια εκδήλωση του οίκου Givenchy, τον οποίο εκπροσωπεί.


Γκουίνεθ Πάλτροου 
Με τα παιδιά της έκανε τα ψώνια της η Γκουίνεθ Πάλτροου στο Brentwood της Καλιφόρνια.


Γκουέν Στεφάνι
Έξω από ένα μαγαζί παιχνιδιών εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την εγκυμονούσα Γκουέν Στεφάνι. Η 44χρονη τραγουδίστρια, που διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, έκανε μερικά ψώνια για τα παιδιά της εν όψει εορτών και αποχώρησε μόνη της με κατεύθυνση το σπίτι της.


Κάντις Σουάνπολ και Μαρία Μενούνος
Στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Μενούνος στο αμερικάνικο κανάλι Extra βρέθηκε ως καλεσμένη η Κάντις Σουάνπολ. Το 25χρονο μοντέλο έκανε μια ιδιαίτερα σέξι αλλά και κομψή εμφάνιση, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.


Έμιλι Μπλαντ
Στο Λος Άνντζελες βρέθηκε η εγκυμονούσα Έμιλι Μπλαντ, λίγο μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της πολυαναμενόμενης νέας της ταινίας «Edge of Tomorrow», στην οποία συπρωταγωνιστεί με τον Τομ Κρουζ.


Πινκ 
Ένα οικογενειακό γεύμα απόλαυσε η Πινκ με την κόρη της, Γουίλοου, και τον σύζυγό της, Κάρεϊ Χαρτ. Οι τρεις τους, ντυμένοι καλά για να αντιμετωπίσουν τον κρύο καιρό της Νέας Υόρκης, έφαγαν στο εστιατόριο Sarabeth και έπειτα αποχώρησαν, με τη διάσημη τραγουδίστρια να κρατάει στα χέρια την 2 ετών κόρη της.


Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ συνοδεύει τον γιο της και την μια από τις δίδυμες κόρες της στο σπίτι μετά από μια ημέρα τους στο σχολείο.


Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Γουέστ και Κρις Τζένερ
Λίγο πριν διασχίσει το κόκκινο χαλί ενός event που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills Hotel το πρωί της Τετάρτης, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μερικά ψώνια σε μερικά από τα πιο ακριβά καταστήματα της περιοχής, έχοντας στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της, Κάνιε Γουέστ, αλλά και τη μητέρα της, Κρις Τζένερ.


Ρις Γουίδερσπουν
Λίγες στιγμές χαλάρωσης εξακολουθεί να απολαμβάνει η Ρις Γουίδερσπουν στη γαλλική πρωτεύουσα, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Τζιμ Τοθ.


Φέργκι και Τζος Ντουχάμελ
Τον γιο τους, Αξλ, βάφτισαν το πρωί της Πέμπτης η Φέργκι και ο Τζος Ντουχάμελ, σε εκκλησία του Λος Άντζελες, την οποία επισκέπτονται κάθε Κυριακή. Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε για την ξεχωριστή αυτή ημέρα ένα λευκό κοστούμι ενώ ο Τζος Ντουχάμελ κρατούσε διαρκώς στην αγκαλιά του τον 4 μηνών γιο του.


Χάλι Μπέρι
Την πρώτη της ανεπίσημη εμφάνιση έκανε η Χάλι Μπέρι, 2 μήνες μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Η 46χρονη ηθοποιός έκανε μια βόλτα στο κέντρο του Χόλιγουντ.