25 Δεκ 2013

Τα Χριστούγεννα θέλουν ρομαντισμό

tumblr_mwluncMfFo1snof44o1_500
Είναι μέρες αγάπης και μια ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας. 
Επειδή κι εμείς ψηφίζουμε romance τις μέρες αυτές, σας έχουμε τις εξής «μη-πρότυπες ιδέες», γιατί μας αρέσει αυτή η ρουτίνα της αγάπης:
  • Ρομαντικό δείπνο: Το να περάσετε ρομαντικά Χριστούγεννα δε σημαίνει ότι πρέπει να φτιάξετε ένα πολύ επιτηδευμένο και εντυπωσιακό τραπέζι. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα όμορφο γεύμα για δυο, και μάλιστα να κάνετε τις προετοιμασίες σας μαζί. Αγοράστε Χριστουγεννιάτικες ποδιές και όσα υλικά χρειάζεστε, και μπείτε μαζί στην κουζίνα. Θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πόσο ρομαντικά μπορεί να είναι να μαγειρεύετε μαζί το γεύμα σας.
  • Χριστουγεννιάτικος μαραθώνιος ταινιών: Όπως κάθε χρόνο οι ταινίες του τύπου «Love Actually», είναι must. Αν θέλετε να περάσετε ήσυχα και ήρεμα Χριστούγεννα στο σπίτι μπορείτε να αφιερώσετε την ημέρα σε ένα μαραθώνιο ταινιών με το ταίρι σας. Καθίστε άνετα στον καναπέ σας, ετοιμάστε μερικά γευστικά σνακ και ποτάκια, και παρακολουθήστε τη μια ταινία μετά την άλλη. Το σκηνικό ολοκληρώνετε άψογα, αν έχετε τζάκι στο σπίτι σας. Ανάψτε και δημιουργήστε μια cozy ατμόσφαιρα για δύο. Αγκαλιαστείτε και απολαύστε τη μέρα σας.
  • Ανταλλάξτε σημειώματα αγάπης: Έχετε έμπνευση; Λοιπόν μόλις ξεκινήσετε να γράφετε θα εκπλαγείτε με το πόσο πολλά έχετε να μοιραστείτε τελικά. Εκφράστε τα συναισθήματα σας και δώστε ο ένας στον άλλον τα σημειώματα.
Αν μετά από μια ρομαντική ημέρα με το ταίρι σας θέλετε να περάσετε τη βραδιά με φίλους, μπορείτε να διοργανώσετε ένα ήσυχο δείπνο με φίλους στο σπίτι. Καλέστε τους πιο αγαπημένους σας φίλους, δημιουργείστε μια όμορφη ατμόσφαιρα με το τζάκι, ή κεράκια παντού και απολαύστε τη βραδιά με το ταίρι και τους αγαπημένους σας φίλους. Όσο και αν νομίζετε ότι ο ρομαντισμός υπάρχει μόνο όταν είστε οι δυο σας, πολλά ζευγάρια θα σας πουν ότι μερικές φορές η παρουσία φίλων μπορεί να αυξήσει την αγάπη αλλά και το ερωτικό στοιχείο ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, που χαίρονται γιατί είναι μαζί και έχουν φίλους να περνούν καλά.