29 Νοε 2013

Κόκκινο κραγιόν: Οι χρυσοί κανόνες των make up artists

Step by Step οδηγός για να μείνει το κραγιόν στα χείλη σου για ώρεςΤο κόκκινο κραγιόν μπορεί να γίνει ο καλύτερος φίλος σου φέτος το χειμώνα. Το πιο glamorous χρώμα στο μακιγιάζ χρειάζεται όμως ειδική προσοχή, καθώς εύκολα μπορεί να φύγει από τα χείλη σου προς ανεπιθύμητες κατευθύνσεις. Μάθε ποια βήματα ακολουθούν οι make up artists για να το κάνουν να δείχνει τέλειο για ώρες.


Κάνε απολέπιση
Αν θες το χείλη σου να δείχνουν αψεγάδιαστα όταν φορέσεις το κραγιόν, τότε είναι απαραίτητο να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τα πετσάκια με ένα ειδικό scrub. Αν δεν έχεις κάποιο ειδικό προϊόν, κατευθύνσου στην κουζίνα σου και φτιάξε το δικό σου scrub με ελαιόλαδο και ζάχαρη. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία δύο με τρεις φορές την εβδομάδα για να διατηρείς τα χείλη σου απαλά.

Ενυδάτωσε τα
Αμέσως μετά την απολέπιση, άπλωσε στα χείλη σου ένα ενυδατικό lip balm. Συνέχισε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου, ώστε να τους δώσεις χρόνο να απορροφήσουν το προιόν.

Χρησιμοποίησε μολύβι
Το μυστικό για να κάνεις τα χείλη σου να φαίνονται άψογα δεν είναι άλλο από το περίγραμμα και το γέμισμα. Αφαίρεσε με ένα χαρτομάντιλο όσο lip balm δεν έχει απορροφηθεί και ακολούθησε με το μολύβι το σχήμα των χειλιών σου. Στη συνέχεια γέμισε και το εσωτερικό τους.

Χρησιμοποίησε πινέλο
Για καλύτερη εφαρμογή χρησιμοποίησε πινέλο για να βάλεις το κραγιόν στα χείλη σου.

Πέρασε μια στρώση πούδρας
Για να κρατήσει περισσότερο χρόνο στα χείλη σου το κραγιόν, πρόσθεσε λίγη διάφανη πούδρα.

Άπλωσε και δεύτερη στρώση κραγιόν
Χρησιμοποιώντας ξανά το πινέλο σου, άπλωσε στα χείλη σου μια ακόμη στρώση κραγιόν.

Και είσαι έτοιμη!

  Χρύσα Δαρσακλή