14 Ιουν 2013

“Somebody to die for”: Το νέο single από τους Hurts!


hurts-4

Το διάσημο βρετανικό duo είναι και πάλι εδώ με ολοκαίνουριο single!
Μπορεί να μετράμε ήδη τρία χρόνια από το ντεμπούτο τους album “Happiness” που τους έκανε παγκοσμίως γνωστούς, κυρίως με το smash-hit “Wonderful Life” αλλά τώρα οι Hurts επανήλθαν με πιο «ώριμη» δισκογραφική δουλειά που ακούει στον τίτλο “Exile”! Το album κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες και έκτοτε μας έχουν παρουσιάσει τα singles “Blind” και “Miracle” εντυπωσιάζοντάς μας ακόμη περισσότερο.
Τώρα οι Theo Hutchcraft και Adam Anderson επιστρέφουν για να προσθέσουν άλλη μια επιτυχία στην πορεία τους! Πρόκειται για το τραγούδι “Somebody to die for”, μια synthpop μπαλάντα που μπορεί να ακουμπήσει τις πιο ευαίσθητες χορδές κάθε ακροατή! Η παραγωγή του τραγουδιού ανήκει στον Dan Grech-Marguerat -όπως και τα περισσότερα τραγούδια στο ίδιο album- και η επίσημη κυκλοφορία του στα ηλεκτρονικά καταστήματα αναμένεται να γίνει στις 21 Ιουλίου!
Πρόσφατα οι Hurts ανακοίνωσαν πως βρίσκονται στο studio δουλεύοντας πάνω σε ένα νέο τραγούδι-έκπληξη για το οποίο συνεργάστηκαν με τον μεγάλο βρετανό DJ και παραγωγό Calvin Harris! Μέχρι την στιγμή όμως που θα μας το παρουσιάσουν, μπορείτε να απολαύσετε ξανά το “Somebody to die for” στο video που ακολουθεί!
Hurts – Somebody to die for