12 Απρ 2013

Φέρσου όπως οι άντρες στη σχέση: σούπερ οφέλη

Τον λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία, και μακάρι τα πράγματα να ήταν τόσο απλά στη σχέση σας που με μια κιθάρα και μια καρδιά να λύνονταν όλα τα προβλήματα. Τελικά, μήπως φταίει το γυναικείο σου ταμπεραμέντο; Μήπως πρέπει να υιοθετήσεις αντρικές συμπεριφορές μέσα στο δεσμό σου για να περνάτε όλοι καλύτερα; 
<b>1. Έχεις παράπονο; Σε στεναχωρεί κάτι; Δεν σε εκφράζει κάτι άλλο; </b>  <b>Η γυναίκεια μέθοδος:</b> να πιστεύεις ότι με μισόλογα και μούτρα  ότι εκείνος καταλαβαίνει τι σε δυσαρεστεί και να περιμέν
1. Έχεις παράπονο; Σε στεναχωρεί κάτι; Δεν σε εκφράζει κάτι άλλο;

Η γυναίκεια μέθοδος:
να πιστεύεις ότι με μισόλογα και μούτρα ότι εκείνος καταλαβαίνει τι σε δυσαρεστεί και να περιμένεις να αλλάξει συμπεριφορά αλλά αυτό να μην γίνεται και τελικά να γίνεται η μάχη του Σκρα!

Φέρσου σαν άντρας:
μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου με υποθέσεις και "αν" και "μήπως". Ένας άντρας ποτέ δεν θα υπεραναλύσει μια κατάσταση στο κεφάλι του. Αντίθετα, αν κάτι δεν του αρέσει, θα το εκφράσει χύμα και τσουβαλάτα. Τούτη η τακτική θα σε γλυτώσει από μπόλικο πόνο (συνήθως κλαίμε μόνες για πράγματα που εκείνος ούτε καν έχει καταλάβει) αλλά και χρόνο, γιατί όταν μαζεύεις και μαζεύεις, σπαταλάς ώρες:
Α) για να του εξηγήσεις τα ράμματα που έχεις για τη γούνα του
Β) για να καυγαδίσετε για όλα αυτά που του έχεις μαζεμένα
Γ) για να του θυμίσεις πότε έγινε το κάθε τι!


2. Διεκδίκησε την ανεξαρτησία / ελευθερία/ αυτοδιάθεσή σου

Η γυναίκεια μέθοδος
: τυπικό κορίτσι κι εσύ, ξεροσταλιάζεις πάνω από το τηλέφωνό σου μπας και σε πάρει εκείνος, κανονίζεις το πρόγραμμα σου ανάλογα με το δικό του και τελικά καταφέρνεις να τσακωθείς μαζί του επειδή δρας έτσι.

Φέρσου σαν άντρας:
η αλήθεια είναι πως είστε ζευγάρι αλλά όχι σιαμαίοι. Αν καταφέρεις έστω σε βαθμό 10% για αρχή να οργανώσεις τη ζωή σου με βάση τα θέλω σου πρώτα και κατόπιν τη ζωή του συντρόφου, θα κερδίσεις κι εκείνον. Βρες ενδιαφέροντα, αγάπησε το σώμα σου, όρισε τον καφέ με την κολλητή ανεξαρτήτως του δικού του προγράμματος, γενικά ζήσε όσο ανεξάρτητα χρειάζεται για να μην φαίνεται πως δρας με τη λογική "τσιμπούρι στον κόρφο του". 
<b>3. Δες το σεξ μέσα στη σχέση με άλλο μάτι!<b/>  <b>Η γυναίκεια μέθοδος:</b> άπαξ και φόρεσες το μονόπετρο της αρραβωνιαστικιάς, ανέβηκες στο θρόνο και το σεξ συμβαίνει κάθε Κυριακή, εορτές και αργί
3. Δες το σεξ μέσα στη σχέση με άλλο μάτι!

Η γυναίκεια μέθοδος:
άπαξ και φόρεσες το μονόπετρο της αρραβωνιαστικιάς, ανέβηκες στο θρόνο και το σεξ συμβαίνει κάθε Κυριακή, εορτές και αργίες εις την ιεραποστολική στάση, βεβαίως, βεβαίως. Σίγουρη όπως είσαι εκεί στα βάθρο, δεν βλέπεις πως εκείνος έσπευσε να βρεις άλλες πορτοκαλιές που κάνουν σούπερ σέξι, έξτρα kinky και λαχταριστά πορτοκάλια.

Φέρσου σαν άντρας: εντάξει, θα πεις, πως ούτε περίοδο έχει, ούτε πονοκεφάλους, ούτε τις ορμόνες του να κάνουν χορό στο κορμάκι του. Αυτές σίγουρα συμβαίνουν κάθε μήνα αλλά για τις υπόλοιπες ημέρες, εσύ φταις που ακούς σεξ και τρέχεις. Το σεξ είναι όπως η γυμναστική: ποτέ δεν θα βρεις χρόνο για να γυμναστείς, αν δεν τον φτιάξεις έτσι ώστε να βρεθεί. Δεν είναι τυχαίο πως εκείνος πηγαίνει κάθε μέρα γυμναστήριο και κάνει ή θέλει να κάνει καθημερινά σεξ ανεξαρτήτου δουλειάς, υποχρεώσεων, πονοκεφάλων και τραυματισμών.

4. Aν δεν προλαβαίνεις, μην τα κάνεις όλα σήμερα

Η γυναίκεια μέθοδος:
μπορεί να είσαι τρελά κουρασμένη αλλά θα θελήσεις να κάνεις όλες τις δουλειές του σπιτιού, να το παίξεις χαρούμενη κι ωραία και να τον συνοδέψεις σε εξόδους του και φυσικά στο τέλος να είσαι ένα κουβάρι από την κούραση (με αποτέλεσμα να ξεσπάς στον αγαπημένο σου, που ναι μεν δεν σε πίεσε για κάτι αλλά αυτός φταίει πάντα)!

Φέρσου σαν άντρας:
ο αγαπημένος σου και καλά κάνει, σ' αγαπάει, σε εκτιμάει αλλά πρώτα πρώτα αγαπάει τον εαυτό σου. Και όχι δεν θα συρθεί σε εκδηλώσεις αν είναι τόσο κουρασμένος, όχι δεν θα πλύνει τα πιάτα ακόμα κι αν του βάλεις τις φωνές το βράδυ, όχι δεν θα πεθάνει στην κούραση για να μην ευχαριστηθεί τη ζωή του. Βάλε ένα μέτρο σε όλα! Και τα πιάτα; Αν δεν προλαβαίνετε, υπάρχουν και πλυντήρια.


 http://www.womenonly.gr/