30 Μαρ 2013

Hollywood Report Η καθημερινότητα των σταρ σε φωτογραφίες

Αντζελίνα Τζολί rΑς δούμε τι έκαναν τις τελευταίες μέρες μερικοί από τους πιο διάσημους ανθρώπους του πλανήτη...

 

 

Καρολίνα Κούρκοβα

Στους δρόμους της Νέας Υόρκης εντόπισε ο φακός την Καρολίνα Κούρκοβα. Το διάσημο μοντέλο από την Τσεχία βρίσκεται στην πόλη για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

 

 

Αμάντα Σέιφριντ

Στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες εντόπισε ο φωτογραφικός φακός της Αμάντα Σέιφριντ, με κόκκινα γυαλιά ηλίου και σπορ ντύσιμο.

 

 

Αντζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες επιστρέφοντας από το Κονγκό, όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες, ως πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Ύπατης Αρμοστείας του  ΟΗΕ, για την υποστήριξη γυναικών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής βίας.

 

 

Βικτόρια Μπέκαμ με την κόρη της, Χάρπερ

Από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες ταξίδεψαν η Βικτόρια Μπέκαμ και τα παιδιά της. H -επιτυχημένη πλέον- σχεδιάστρια, βρέθηκε στο αεροδρόμιο κρατώντας αγκαλιά τη μικρή Χάρπερ. Πριν λίγες ημέρες, η Μπέκαμ παρουσίασε το δικό της διαδικτυακό κατάστημα που ήδη κάνει θραύση στο χώρο της μόδας.

 

 

Ίκερ Κασίγιας

O τερματοφύλακας της Ρεας Μαδρίτης Ίκερ Κασίγιας βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα Γαλλία-Ισπανία που πραγματοποιήθηκε στο Stade de France της Γαλλίας στο πλαίσιο του FIFA 2014.

 

 

Λίντσεϊ Λόχαν

Η Λίντσεϊ Λόχαν βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με προορισμό το Μεξικό όπου και θα βρισκόταν καλεσμένη σε μια παρουσίαση σειράς ρούχων. Δίπλα της ήταν διαρκώς ο σωματοφύλακάς της ενώ η ίδια προσπάθησε να αποφύγει διακριτικά τους φωτογράφους φορώντας γυαλιά ηλίου και αθλητικά ρούχα.

 

 

Νταϊάν Κρούγκερ και Τζόσουα Τζάκσον

Η Νταϊάν Κρούγκερ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του Luxe at Lucky Lanes της Νέας Υόρκης με αφορμή το FX Upfront Bowling Event. Η 32χρονη ηθοποιός είχε φυσικά στο πλευρό της τον σύντροφό της, Τζόσουα Τζακσον.

 

 

Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν ένα από τα guest πρόσωπα της παρουσίασης του νέου μοντέλου Range Rover Sport, λίγο πριν την επίσημη Έκθεση Αυτοκινήτου,  που έγινε στο Skylight at Moynihan Station της Νέας Υόρκης.

 

 

Ράιαν Ρέινολντς

Εν μέσω γυρισμάτων για τη νέα του κινηματογραφική δουλειά βρίσκεται ο Ράιαν Ρέινολντς, τον οποίο οι παπαράτσι εντόπισαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

 

Σάντρα Μπούλοκ

Με τον μικρό Τζάκσον στους ώμους αποχώρησε η Σάντρα Μπούλοκ από το σχολείο του.

 

 

Τζένιφερ Γκάρνερ με τον γιο της, Σάμιουελ

Πάντα μαζί της έχει τον μικρό γιο της, Σάμιουελ, η Τζένιφερ Γκάρνερ. Η διάσημη ηθοποιός απόλαυσε μια βόλτα στο Λος Άντζελες παρέα με τον μικρό, λίγο πριν πάρει και τις κόρες της από το σχολείο τους.

 

www.yupiii.gr