1 Ιαν 2013

Πλήρης οδηγός χρήσης των ψεύτικων βλεφαρίδων!

 
Θέλεις να δώσεις ένταση στη ματιά σου, να κάνεις το βλέμμα σου πιο δυνατό και τα μάτια σου πιο εκφραστικά; Τότε η λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες βλεφαρίδες!


  • Πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να κάνεις μια έρευνα αγοράς και με την βοήθεια κάποιας ειδικού να βρεις βλεφαρίδες με το σωστό σχήμα και μήκος προσέχοντας το μήκος τους να μην ξεπερνάει αυτό των φυσικών σου βλεφαρίδων.

  • Καλό είναι, αν τελικά είναι πιο μακρυές, να μην ψαλιδίζεις τις άκρες, γιατί έτσι αφαιρείται η λεπτή μυτερή άκρη που τους δίνει φυσική όψη.


  • Χρησιμοποίησε ένα αλουμινόχαρτο για να βάλεις επάνω την κόλλα και ένα τσιμπιδάκι φρυδιών για να πιάσεις τις βλεφαρίδες. Αν θέλεις το αποτέλεσμα να σου χαρίσει ένα έντονο βλέμμα, αλλά με διακριτικό τρόπο, τότε προτίμησε τις βλεφαρίδες σε τουφάκια και βάλε λίγα στην εξωτερική γωνία του ματιού για να το μακρύνουν και να το μεγαλώσουν.

  • Αν προτιμάς την σειρά βλεφαρίδων τοποθέτησέ τες σύρριζα στις φυσικές σου βλεφαρίδες και κάλυψε τη σειρά των ψεύτικων  με μία γραμμή μαύρου αϊλάινερ.

  • Στο τέλος της βραδιάς, αφαίρεσε τις τραβώντας τις απαλά μία μία ή με το ειδικό προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιείς και πέταξέ τες. Μην τις ξαναχρησιμοποιείς, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσουν αλλεργία.

  • Επίσης, πλύνε πολύ καλά το πρόσωπό σου και ιδιαίτερα τα μάτια σου, προκειμένου να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα κόλλας που μπορεί να δημιουργήσουν ερεθισμό.

Miss Bloom's Tip:

Μπορείς, αν είσαι αρκετά τολμηρή, να πειραματιστείς με διάφορους τρόπους. Τα διάφορα χρώματα δίνουν μια φωτεινή πινελιά στο μακιγιάζ σου.

Υπάρχουν βλεφαρίδες και με σχέδια.
Ένα funky παράδειγμα, ακραίο βέβαια, αλλά ιδιαίτερα πρωτότυπο είναι η Katy Perry και οι εντυπωσιακές "βρετανικές" βλεφαρίδες της που φόρεσε στην Αγγλία την ημέρα της πρεμιέρα της ταινίας της "Part of me 3D".