18 Δεκ 2012

Fashion trend: Βάλτε τα ψηλόμεσα παντελόνια

high_waist
Επιλέξτε τα ψηλόμεσα παντελόνια και ανανεώστε με στυλ το office look σας.
Τα ψηλόμεσα παντελόνια είναι ιδιαίτερα κομψά και μπορούν να δώσουν ένα πιο στυλάτο και μοντέρνο ύφος στο κλασσικό outfit του γραφείου, διατηρώντας συγχρόνως το επίσημο στυλ που απαιτείται. Αποτελούν ένα δυνατό trend για το χειμώνα κάνοντας τη διαφορά στο look σας! Απογειώστε ένα office outfit σας φορώντας ένα μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι με το λευκό κλασσικό πουκάμισο σας και ένα μάυρο ή χρωματιστό σακάκι για πιο stylish αποτέλεσμα. Για ένα πιο δυνατό αποτέλεσμα ένα floral ή printed πουκάμισο θα μπορούσε να συνοδεύσει άψογα το μονόχρωμο ψηλόμεσο παντελόνι σας. Ένα total black ή μονόχρωμο look σας με ψηλόμεσο παντελόνι δίνει την αίσθηση μιας κομψής ολόσωμης φόρμας που μπορεί να αποκτήσει ένταση και στυλ με μία εντυπωσιακή ζώνη ψηλά στη μέση. Αποκτά έτσι μια chic διάθεση που φωτίζει τη χειμωνιάτικη μουντάδα. Εσείς απλά παίξτε με τις ζώνες σας για διαφορετικά looks κάθε μέρα. Επίσης, ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με μία πιο επίσημη μπλούζα από μέσα μπορεί να κάνει ένα άψογο στυλιστικό αποτέλεσμα για την εμφάνιση σας στο γραφείο στερώντας από το τζιν το τόσο casual ύφος του.

Styling tips:
• Τα ψηλόμεσα παντελόνια δείχνουν καλύτερα με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Προτιμήστε το χοντρό τακούνι για να είστε πιο άνετες στο γραφείο.
• Τα ψηλόμεσα παντελόνια αναδεικνύονται στις ψηλόλιγνες σιλουέτες καθώς επίσης αποτελούν ένα έξυπνο στυλιστικό τρικ για όσες γυναίκες δεν έχουν πολύ ψηλά πόδια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες για να φορέσετε με στυλ ένα ψηλόμεσο παντελόνι: