2 Νοε 2012

Το πουκάμισο που σε κολακεύει

Το πουκάμισο είναι ένα απαραίτητο κομμάτι στη γκαρνταρόμπα κάθε γυναίκας. Είναι ευκολοφόρετο, ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα και αναλόγως τα κομμάτια με τα οποία θα το συνδυάσουμε, μπορούμε να έχουμε είτε ένα άνετο, καθημερινό ντύσιμο είτε μια πιο επίσημη εμφάνιση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε ίσως, είναι ότι μπορεί να λύσει μερικά από τα θέματα που μας απασχολούν σχετικά με την εμφάνισή μας.
Mικρό στήθος
Για να φανεί το στήθος πιο πλούσιο και να αποκτήσει το σώμα μας πιο έντονες καμπύλες, μπορούμε να διαλέξουμε ένα πουκάμισο, το οποίο να τραβάει την προσοχή στη περιοχή του στήθους. Θα μπορούσε να έχει κάποια σχέδια, έντονα χρώματα, σούρες, κρόσσια ή πρόσθετα κομμάτια υφάσματος στο μπούστο, δημιουργώντας έτσι τη ψευδαίσθηση του όγκου. Το ίδιο αποτέλεσμα μπορούμε να έχουμε με ένα εξώπλατο που θα φοράμε από μέσα. Ένα απαλό ροζ πουκάμισο με σούρες μπροστά, μπορεί να φορεθεί άνετα με ένα τζιν παντελόνι, αλλά και με ένα ταγιέρ.

Γεμάτο στήθος
Ένα βαθύ ντεκολτέ θα βοηθήσει ώστε να φαίνεται το πάνω μέρος του σώματός μας πιο άνετο και ελεύθερο, αποφεύγοντας έτσι την εμφάνιση του πιεσμένου στήθους που μοιάζει να ασφυκτιά. Από μέσα μπορούμε να φορέσουμε ένα απλό, ανοιχτόχρωμο τοπ, με χαμηλή λαιμόκοψη που θα κολακεύει το στήθος και θα το αφήνει ελεύθερο. Ένα ταιριαστό σχέδιο είναι αυτό που δένει ακριβώς κάτω από το στήθος, τονίζοντας έτσι τη μέση, ενώ οι κάθετες ρίγες κάνουν τον κορμό να φαίνεται πιο μακρύς και λεπτός.


Aνύπαρκτη μέση
Τα μεσάτα και τα εφαρμοστά πουκάμισα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση αυτή. Διαλέγουμε εκείνα που έχουν λεπτομέρειες γύρω από τη μέση, όπως ενσωματωμένες ζώνες, διαφορετικά χρώματα ή κάθετα κομμάτια υφάσματος. Ένα πουκάμισο με ζώνη είναι ιδανικό γιατί τονίζει τη μέση, ενώ μπορεί να φορεθεί είτε με τζιν ρούχα είτε με ένα κοστούμι ή ταγιέρ.

http://www.youmagazine.gr/