15 Ιουλ 2012

ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΡΙΤΣ Η ΤΟΤΕΝΑΜ

Στασιμότητα επικρατεί στην υπόθεση του Λούκα Μόντριτς.
«Ακατέβατα» 45 εκατομμύρια ευρώ ζητάνε στην Τότεναμ για την παραχώρηση του παίκτη στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την διοίκηση της αγγλικής ομάδας να μην δελεάζεται από τα έμψυχα ανταλλάγματα που προσφέρουν οι Μαδριλένοι.
Οι πρωταθλητές Ισπανίας προσφέρουν μάξιμουμ 35 εκατομμύρια και για να πείσουν τα «σπιρούνια» να δώσουν τον Κροάτη άσο, συμπεριλαμβάνουν στην πρότασή τους και τους Νουρί Σαχίν και Ρικάρντο Καρβάλιο.
Η σκέψη των «μερένχες» είναι ότι ο Τούρκος μπορεί να είναι ένας φθηνός αντικαταστάτης του Μόντριτς για την Τότεναμ, ενώ ο έμπειρος αμυντικός μπορεί να είναι μία καλή λύση για τα μετόπισθεν. Παράλληλα, τα 35 εκατομμύρια της μεταγραφής είναι ένα πολύ καλό ποσό ώστε να κινηθεί η ομάδα του Λονδίνου για να κλείσει τις τρύπες στο ρόστερ της.
Ωστόσο, ο Βίλας- Μπόας έχει τα δικά του σχέδια και θέλει τον Ζοάο Μουτίνιο ως αντικαταστάτη του 27χρονου πλέι-μέικερ και για το λόγο αυτό δέχεται μόνο ρευστό για να παραχωρήσει τον αστέρα της.
Πάντως, η δεδομένη επιθυμία του Μόντριτς να αγωνιστεί στην «βασίλισσα» ενδέχεται να παίξει και αυτή τον ρόλο της για να ολοκληρωθεί ένα από τα «σήριαλ» του καλοκαιριού.



http://www.onlycy.com/