9 Ιουν 2012

Tσάβι: «Δεν θα μείνει στην ιστορία ο Μουρίνιο»!

Την άποψη ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν διαθέτει την ικανότητα για να μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε σχέση με τον Πεπ Γκουαρντιόλα εξέφρασε ο Τσάβι, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυ «Canal +». Επίσης, ο διεθνής χαφ της Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε το παράδειγμα της Τσέλσι και τόνισε ότι όλοι θυμούνται ακόμα τα χαρακτηριστικά της ομάδας του.

«Ο Μουρίνιο δεν πρόκειται να μείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για εμένα καλύτερος είναι ο Γκουαρντιόλα και αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων ετών κατά τα οποία η Μπαρτσελόνα έφτασε στην κορυφή. Κατάφερε να φέρει την επανάσταση στο ποδόσφαιρο. Έμεινα έκπληκτος με την πρόοδό του, όμως δούλεψε πολύ σκληρά για να έχει αυτά τα αποτελέσματα η ομάδα. Επίσης, ήταν έκπληξη για εμένα η επιλογή του Βιλανόβα και θα δούμε στο μέλλον τι θα γίνει», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος μέσος και πρόσθεσε:

«Για παράδειγμα, φέτος η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League και η Μπαρτσελόνα παραμένει σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, ο Τσάβι τόνισε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ίκερ (Κασίγιας) και αυτό είναι πάνω από όλα. Ο Πουγιόλ και Ντελ Μπόσκε κάνουν ό,τι μπορούν όταν υπάρχει πρόβλημα μέσα στην ομάδα. Είναι λογικό να υπάρχει ένταση σε συλλογικό επίπεδο, όχι όμως σε εθνικό επίπεδο».



http://www.sigmalive.com/