4 Ιουν 2012

Πώς γνωρίστηκαν επώνυμα ζευγάρια της σόουμπιζ;

Πώς γνωρίστηκαν επώνυμα ζευγάρια της σόουμπιζ; Ο έρωτας γεννήθηκε για μας, μαζί θα προχωρήσουμε..», λέει το τραγούδι που ερμηνεύει ο Θάνος Πετρέλης.
Πώς ο φτερωτός μικρούλης, έρωτας πέταξε τα βέλη του και έκανε πολλούς celebrities να ερωτευτούν;
Βγήκε μαζί με τους συμπαίκτες του να γιορτάσει τη νίκη της τότε ομάδας του της ΑΕΚ, ο Ντέμης Νικολαΐδης όταν είδε στην πίστα την Δέσποινα Βανδή να βγαίνει φορώντας τη φανέλα με τον αριθμό 11 που άνηκε στον ίδιο. Μαγεμένος από την τραγουδίστρια έμαθε το τηλέφωνό της και όταν την άλλη μέρα της τηλεφώνησε και της είπε ποιος ήταν εκείνη του απάντησε: «Κι εγώ είμαι ο πάπας», μη πιστεύοντας ότι είναι πραγματικά εκείνος. Της Δέσποινας της άρεσε ο Ντέμης αλλά ποτέ δεν πίστευε ότι θα της τηλεφωνούσε. Ένα βράδυ αργότερα οι δυο τους δείπνησαν μαζί και από τότε είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.
Από έναν καβγά ξεκίνησε ο έρωτας της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Όταν βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Gala» εκείνος της πήγαινε κόντρα και εκείνη δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω. Τότε η Μαρία Σταματέρη που παρουσίαζε την εκπομπή τους είπε πως έτσι ξεκινούν οι μεγάλοι έρωτες. Ο παρουσιαστής απάντησε: «Μπα δεν θα μπορούσα να ταιριάξω με την Φαίη» με εκείνη να ανταπαντά: «Γι'αυτό η επιθετικότητα;». Κι όμως τα ετερώνυμα έλκονται και σήμερα είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει και ένα παιδάκι.
Ένας άλλος έρωτας κι αν είχε ξεκινήσει παράξενα. Η Ζέτα Μακρυπούλια γνώρισε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη μέσω του τότε συντρόφου της, Αντώνη Ρέμου με τον οποίο συνεργαζόταν. Πριν δυο χρόνια στα βραβεία του MAD ο Μιχάλης βραβεύτηκε με το βραβείο να του το δίνει η Ζέτα. Μετά από λίγες μέρες τηλεφωνήθηκαν και άρχισαν να βγαίνουν. Εδώ και δύο χρόνια το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλον.
Έτσι είναι ο έρωτας, πετάει όπου βρει τα βέλη του και κάνει τους ανθρώπους να μην μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον!

http://www.gossip-tv.gr