3 Ιουν 2012

Αστρολογικές Προβλέψεις

Θα επικεντρωθείτε σήμερα στα οικογενειακά σας ζητήματα και θα κάνετε τις κατάλληλες συζητήσεις και επαφές. Η σοβαρότητα και η οργάνωση θα σας βοηθήσουν στο να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Θα γίνετε πιο επιλεκτικοί και θα έχετε τη διάθεση να ωριμάσετε περισσότερο αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία στην ζωή σας. Μη διστάσετε να ξοδέψετε κάποια χρήματα με σκοπό την επαγγελματική σας καταξίωση.

 
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Κάποιες δυσκολίες θα δημιουργήσουν επιβράδυνση στις δραστηριότητες σας γι’ αυτό μην κάνετε πράγματα που μπορεί να σας πιέσουν. Οι εργασιακοί σας ρυθμοί θα είναι ιδιαίτερα έντονοι. Θα μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες μιας απαιτητικής εργασίας. Θα εκπληρωθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σας και θα έχετε οικονομική και επαγγελματική άνοδο. Θα έρθετε πιο κοντά στην οικογένεια σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
 

Κινηθείτε δραστήρια και στις συναλλαγές σας τολμήστε κάτι περισσότερο και θα πετύχετε. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας, θα σας απορροφήσουν αρκετό χρόνο για να ανταπεξέλθετε. Θα είστε ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις και τις επαφές με άτομα κύρους ή τους ανωτέρους σας. Σημαντικά βήματα θα κάνετε στην εργασία σας μέσα από νέες συνεργασίες που θα δημιουργήσετε και θα μπορέσετε να αναδειχθείτε. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί γιατί μπορεί να σας στήσουν παγίδες.
 
Μια γνωριμία θα αποδειχτεί μοιραία για την ζωή σας. Θα αναζητήσετε τρόπους χαλάρωσης και βελτίωσης της ζωής σας κάνοντας πράγματα που θα σας χαλαρώσουν και θα σας βελτιώσουν. Σκεφτείτε τις κινήσεις σας και αποφύγετε τις υπογραφές συμβολαίων. Θα συνεχιστεί η ανοδική σας πορεία στην εργασία σας και θα αναγνωριστείτε. Η διάθεση σας να ξεφύγετε από τους περιορισμούς, θα σας απομακρύνει αυτό το διάστημα από κάποια άτομα.


Θα νοιώσετε ότι δεν ασχοληθήκατε όσο θα έπρεπε με κάποια άτομα του άμεσου περιβάλλοντος σας. Τώρα θα ωφεληθούν τα οικονομικά σας. Με οτιδήποτε καταπιαστείτε, θα έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Κάποιες απότομες εξελίξεις στον εργασιακό σας τομέα έχουν ως σκοπό να σας ταρακουνήσουν για να κάνετε αλλαγές. Θα αναρριχηθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και θα προωθήσετε τους στόχους και τα σχέδια σας.


Πρέπει να είστε σταθεροί για να τα καταφέρετε. Θα έχετε ευκαιρίες για προσωπική προβολή και θα είστε πιο ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις σας. Ακόμα, το διάστημα αυτό θα γίνετε πιο πρακτικοί και κάποιες επενδύσεις μπορεί να φέρουν εντάσεις. Τα έξοδα σας θα είναι αυξημένα και εσείς αναγκαστικά θα πρέπει να μαζευτείτε στα απολύτως απαραίτητα. Να είστε συνεπείς σε θέματα καριέρας για να φθάσετε στην υλοποίηση των στόχων σας.






Εκφράστε σήμερα τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και ζήστε αξέχαστες στιγμές μαζί του. Νέες επαγγελματικές προοπτικές σας ανοίγονται τώρα αλλά θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι σχετικά με τις προθέσεις σας. Οι επαγγελματικές σας κινήσεις θα απαιτήσουν τώρα ιδιαίτερη προσοχή ενώ οι συνεργασίες σας θα αντέξουν στον ανταγωνισμό. Οι αισθηματικές κατακτήσεις δεν θα λείψουν από τη ζωή σας αλλά θα προχωράτε με αργό ρυθμό.


Θα δίνετε μεγάλη βαρύτητα στα επαγγελματικά σας και θα είστε δραστήριοι, αλλά ενδέχεται να εμπλακείτε σε κάποιες διαμάχες. Διατηρήστε την υπομονή σας και μην είστε καταπιεστικοί με τους συνεργάτες σας. Διευρύνονται οι γνωριμίες σας και αυτό σας βοηθάει ακόμα περισσότερο. Δώστε προσοχή σε υπογραφές συμβολαίων. Τώρα θα σας μπερδεύουν σε έντονες συζητήσεις γι’ αυτό προσπαθήστε να τις αποφύγετε. Σας περιμένουν μοναδικές στιγμές ερωτικής ευτυχίας και πληρότητας.


Θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν. Αν δεν ελέγξετε τα συναισθήματα σας, θα προκύψουν προβλήματα και διαφωνίες. Στην κοινωνική σας ζωή θα σας παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε πολύ προσεκτικά. Οι κόποι σας θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό δεν έχετε λόγους να φοβάστε. Οι βάσεις που έχετε βάλει είναι γερές γι’ αυτό να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.


Πρέπει να προσέχετε πώς φέρεστε και αποφύγετε να απογοητεύσετε τους άλλους. Σας δίνονται ευκαιρίες να επιλύσετε κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν σας. Μην αμφιταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας ταλαιπωρώντας άσκοπα τον εαυτό σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αυτό το διάστημα που ευνοείστε γιατί θα είστε περισσότερο εύστοχοι προκειμένου να πετύχετε έναν επαγγελματικό σας σκοπό. Μην αφήνετε κάποια προβλήματα να σας αποπροσανατολίζουν.


Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη και θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν. Προσέξτε γιατί ζητήματα της εργασίας σας θα επηρεάσουν την σχέση σας. Θα πρέπει να σκεφτείτε για να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις επιχειρήσεις σας και στην επαγγελματική σας φήμη. Τα πράγματα θα είναι πιο ευνοϊκά και θα κάνετε πιο δυναμικές και πιο δραστικές κινήσεις ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση των στόχων σας.


Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε και θα αγχωθείτε για τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Δεν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επιλυθούν οι διαφορές σας με τους άλλους. Θα νοιώθετε ότι οι προσπάθειες και οι κόποι σας δεν σας έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα έχετε απογοήτευση. Οι διαπραγματεύσεις για την προώθηση των εργασιακών σας στόχων θα είναι αυξημένες και δεν θα πρέπει να χάσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

http://www.e-zwdia.gr/