25 Νοε 2011

Zώδια Της Ημέρας!!



Μην παραμελείτε σήμερα τον σύντροφο σας γιατί πρέπει να του συμπαρασταθείτε στα προβλήματα του. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σας προβληματίζουν και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν άνοδο πράγμα που θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Τα προβλήματα στα επαγγελματικά σας αρχίζουν και υποχωρούν κι έφτασε η ώρα να πετύχετε στα σχέδια σας. Η επικοινωνία με το πρόσωπο που αγαπάτε θα είναι αρκετά καλή και θα υπάρξει μεταξύ σας συμφωνία και έντονος ερωτισμός.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Τώρα θα νιώθετε, επιτέλους, ικανοποιημένοι από τις προσπάθειες σας, αλλά θα έχετε και καινούργιες ευθύνες που θα σας αγχώσουν. Θα ξανασκεφτείτε τους στόχους σας και θα πάρετε απόφαση να αλλάξετε ό, τι δεν σας ικανοποιεί. Μην αφήνετε την καχυποψία σας να κλονίσει το δεσμό σας. Τα συναισθήματα του συντρόφου σας, θα σας ανεβάσουν στα ύψη. Όμως, θα δοκιμαστεί η επικοινωνία σας με τους άλλους γύρω σας.


Αποφύγετε την ένταση και τον εκνευρισμό με το πρόσωπο που αγαπάτε. Ήρθε ο καιρός να ανταμειφθείτε και να αναγνωριστείτε. Αυτές τις μέρες, τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σας. Στα επαγγελματικά σας θα υπάρξουν εντάσεις με τους συνεργάτες σας γι’ αυτό φροντίστε να μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Η κοινωνικότητα σας θα είναι ανεβασμένη και θα διασκεδάζετε πολύ τώρα. Θα προκύψουν διάφορα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια σας.


Προσέξτε ενδεχόμενες συγκρούσεις με τον σύντροφο σας για να μην κλονίσουν τον δεσμό σας. Στα ερωτικά σας αποφύγετε τις υπερβολές και τις λάθος εκτιμήσεις γιατί θα έχετε εντάσεις. Χρησιμοποιήστε την διπλωματία σας για να μην διογκωθούν και άλλο τα προβλήματα στην σχέση σας. Στον οικονομικό σας τομέα, οι ανάγκες σας θα αυξηθούν και θα αναζητήσετε νέες πηγές εισοδημάτων. Φροντίστε να τακτοποιήσετε παλιές σας οφειλές.

Οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνετε, θα σας βοηθήσουν πολύ. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με συμφωνίες που κάνετε στα επαγγελματικά σας. Τώρα θα επαναστατήσετε ενάντια σε κάποια άτομα. Η δημιουργικότητα σας και η πρωτοτυπία σας μπορεί να φέρει εκπληκτικά θετικά αποτελέσματα. Θα νιώσετε κάποια ανακούφιση στα οικονομικά σας αλλά φροντίστε να περιορίσετε τα έξοδα σας. Μην ανοίγετε συζήτηση για σοβαρά θέματα που κινδυνεύουν να σας αποσυντονίσουν.

Οι συζητήσεις που θα κάνετε θα σας οδηγήσουν σε λογικά συμπεράσματα αλλά θα σας είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις. Έχετε κάνει πολλά ανοίγματα στα οικονομικά σας που πρέπει σιγά-σιγά να τα τακτοποιήσετε. Τώρα θα μπορέσετε να αποδείξετε την αξία σας. Διορθώστε τα προβλήματα στην δουλειά σας και περιμένετε να πάρετε αποφάσεις για αργότερα. Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας και κάντε το σύντροφο σας να αισθανθεί ότι τον αγαπάτε.


Τώρα θα αισθάνεστε την ανάγκη να εκφράσετε τα συναισθήματα σας. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μαγνητίζετε τα άτομα του αντίθετου φύλου. Αποφύγετε τις υπερβολικές κινήσεις και ξεκουραστείτε γιατί το έχετε ανάγκη. Διώξτε κάθε δυσάρεστη σκέψη και προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε στην εργασία σας. Θα έχετε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την σχέση σας πριν πάρετε αποφάσεις.

Είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε τις καταστάσεις και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο στον έρωτα. Ελάτε πιο κοντά με το πρόσωπο που αγαπάτε και ζήστε στιγμές γεμάτες ερωτισμό και ρομαντισμό. Αποφύγετε κάθε είδους σπατάλη γιατί αργότερα θα έχετε προβλήματα. Μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Περιμένετε κάποιες εξελίξεις στα προσωπικά σας και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα έχετε ξαφνικά καλά νέα από κάποιο πρόσωπο και μια ανέλπιστη επιτυχία.

Η επιθυμία σας να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα θα είναι έντονη τώρα. Οι θετικές εξελίξεις στην ζωή σας θα σας τονώσουν το ηθικό και θα ανταμειφθείτε για τους κόπους και τους αγώνες που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Κρατήστε τις ισορροπίες στην σχέση σας και αποφασίστε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε στην ερωτική σας ζωή. Θα σας δοθούν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση, αρκεί να πλησιάσετε τον σύντροφο σας περισσότερο.

Κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας ωθήσουν να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές και να παραμελήσετε τον σύντροφο σας. Μην παραπονιέστε για τίποτα στην δουλειά σας γιατί σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν. Τώρα θα βιώσετε έντονα προβλήματα με την οικογένεια σας και τα οικονομικά σας με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα έχετε αρκετές εναλλαγές και κάποια μικρά προβλήματα που όμως θα ξεπεραστούν πολύ πιο σύντομα απ’ ότι φαντάζεστε.

Θα νιώθετε την επιθυμία για συναισθηματική ικανοποίηση τώρα και θα κάνετε τα πάντα για να την πετύχετε. Στα επαγγελματικά σας μπορείτε να κάνετε καινούργια ξεκινήματα αλλά θα υπάρξει εκνευρισμός και καθυστερήσεις. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί όλα αυτά είναι προσωρινά. Αν είστε μόνοι να είστε έτοιμοι γιατί θα υπάρξει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σας ανεβάσει πολύ. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την προώθηση και την βελτίωση της εργασίας σας.

Με τις τόσες ευθύνες που έχετε, έχετε παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σας. Σκεφτείτε να αλλάξετε την συμπεριφορά σας για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταίτε κι εσείς. Θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που θέλετε και νέα ξεκινήματα στην εργασία σας. Τώρα θα εκδηλώσετε μια περίεργη επιφυλακτικότητα και θα προβείτε για άλλη μια φορά σε ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας.

http://www.e-zwdia.gr/