19 Νοε 2011

Η online λίστα της Stylista

από την Αφροδίτη Γκόγκογλου


Everyday Basics



Η αλήθεια είναι ότι από αυτήν εδώ τη στήλη έχουμε ασχοληθεί αρκετά με τα statement κομμάτια και τις λεπτομέρειες που μεταμορφώνουν το στυλ σου καθημερινά. Άλλωστε, κάθε Stylista που σέβεται τον εαυτό της αγαπάει τις λεπτομέρειες. Τι γίνεται, όμως, με τα βασικά κομμάτια που θα αναδείξουν αυτές τις λεπτομέρειες και, συνεπώς το στυλ σου; Τα βασικά κομμάτια είναι πολύ σημαντικά γιατί λειτουργούν σαν καμβάς πάνω στον οποίο μπορείς να δημιουργήσεις την κάθε σου εμφάνιση. Ενίοτε, μάλιστα, είναι πολύ πιο δύσκολο να εντοπίσεις τα σωστά basics απ’ ότι να βρεις το τέλειο statement κομμάτι. Η Stylista, θέλοντας να κάνει την ζωή σου ευκολότερη εντόπισε 5 basic αγορές που θα αναδείξουν τις χειμερινές εμφανίσεις σου από το γραφείο, μέχρι την βραδινή σου έξοδο.

1) Το παλτό: Το ήμισυ του παντός. Γι’ αυτό και αξίζει να επενδύσεις λίγα παραπάνω χρήματα σε αυτό, αφού είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι άλλοι πάνω σου, κάθε φορά που εισέρχεσαι σε ένα χώρο. Άσε που, τις κρύες μέρες και νύχτες του Χειμώνα, απλώς το ευχαριστείς που υπάρχει. Το γκρι χρώμα- πασπαρτού μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα. Γκρι παλτό, 119€, Mango.

2) Το λευκό πουκάμισο: Φοριέται μόνο του, μέσα από τα αγαπημένα μας πουλόβερ (τις πιο κρύες μέρες, με κουμπωμένο γιακά τα πρωινά και τα 2- 3 πάνω κουμπιά του ανοιχτά σε πιο χαλαρές περιστάσεις. Ta items που μπορεί να αναδείξει είναι αμέτρητα: από ένα ζευγάρι oversized, κρεμαστά σκουλαρίκια, μέχρι το αγαπημένο σου cropped σακάκι. Λευκό πουκάμισο, 32.75€, Topshop.

3) Το μαύρο παντελόνι: Τι να σου πω γι’ αυτό, που να μην το ξέρεις ήδη; Το πρωί με flat, μποτάκια ή μπαλαρίνες (για μία δόση γαλλικού chic), το βράδυ με ψηλοτάκουνα, ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή είναι από τα πιο απαραίτητα κομμάτια της γκαρνταρόμπας κάθε stylish γυναίκας. Παντελόνι, 24.95 €, Mango

4) Η everyday τσάντα: Απλώς απαραίτητη. Προτίμησε μία σε μαύρο ή καφέ χρώμα για να την συνδυάζεις με τα πάντα, και σε αρκετά μεγάλο μέγεθος, ώστε να κουβαλάς μαζί σου ό, τι μπορεί αν σου φανεί απαραίτητο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μαύρη τσάντα από δέρμα, 87.76€, Asos.

5) Οι μαύρες γόβες: Προσθέτουν στυλ και θηλυκότητα στις εμφανίσεις σου διατηρώντας, όμως, χαμηλούς τους τόνους, με αποτέλεσμα να μπορείς να τις φορέσεις στις περισσότερες περιστάσεις, και να τις κάνεις όσο everyday ή «επίσημες» αυτές προστάζουν. Μαύρες σουέντ γόβες, 64.35€, Asos.
 

http://www.stylista.gr/