14 Νοε 2011

Dancing οn Ice: Η πρώτη αποχώρηση


Dancing On Ice πρεμιέρα new1
Ο Βασίλειος Κωστέτσος με την παρτενέρ του Magdalena, ήταν το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο από το «Dancing on Ice», στο δεύτερο live του σόου, το βράδυ της Κυριακής 13 Νοεμβρίου.

Οι δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν από δω και στο εξής τα 11 πλέον ζευγάρια- αφού η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου αποχώρησε από το σόου, λόγω τραυματισμού στα γόνατά της- θα είναι αρκετές, όπως ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό λίγα λεπτά μετά τις 9 το βράδυ, η οικοδέσποινα του σόου, Τζένη Μπαλατσινού που εμφανίστηκε με φόρεμα Atelier Loukia, μποτίνια Barbara Bui και κοσμήματα Kessaris: «Σήμερα ξεκινάει ο διαγωνισμός και εσείς θα αποφασίσετε ποιο ζευγάρι θα μείνει εκτός πάγου» είπε συγκεκριμένα η παρουσιάστρια. Η βαθμολογία των ζευγαριών θα κρίνεται και από τη σωστή εκτέλεση μιας συγκεκριμένης φιγούρας στη χορογραφία τους - η αποψινή λεγόταν “spiral sequence”- ενώ στο τέλος της βραδιάς, θα πρέπει ένας από τους διαγωνιζόμενους να αποχωρεί οριστικά από το σόου, μετά από ψηφοφορία κοινού κι επιτροπής.

Η αποψινή απόδοση των ζευγαριών κρίθηκε από τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Έλενα Παπαρίζου -ντυμένη με ένα αποκαλυπτικό στο ντεκολτέ φόρεμα Herve Leroux από το Enny di Monaco- και τον Αλέξη Κωστάλα, πολύ καλύτερη από εκείνη της πρεμιέρας. Πρώτη σε βαθμολογία ήρθε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με 11 βαθμούς και τελευταίοι ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Βασίλειος Κωστέτσος ισοβαθμώντας με 7 βαθμούς.
Μάλιστα, στη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του σόου, υπό την απειλή τεχνικού black out, η Τζένη Μπαλατσινού ανέτρεψε την κανονική ροή της εκπομπής με ένα εσπευσμένο διαφημιστικό διάλειμμα.

Προτεινόμενοι για αποχώρηση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας από το τηλεοπτικό κοινό και την επιτροπή, ήταν ο Κώστας Φραγκολιάς και ο Βασίλειος Κωστέτσος. Σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, οι δυο προτεινόμενοι θα έπρεπε αμέσως μετά να χορέψουν και πάλι τη χορογραφία τους- περνώντας τη λεγόμενη διαδικασία «skate-off»- και διεκδικώντας έτσι την ευκαιρία να παραμείνουν στο σόου. Αυτό όμως απόψε δεν συνέβη, αφού ο Βασιλείος Κωστέτσος δήλωσε πως θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς, προκαλώντας έτσι την έκπληξη όλων των παρευρισκομένων στο στούντιο και την Τζένη Μπαλατσινού να δηλώνει πως η κίνησή του αυτή την συγκίνησε πολύ.

http://www.yupi.gr/