2 Νοε 2011

Budget Beauty Weekly: Tα καλύτερα για το νεσεσέρ σου έως 20 ευρώ!

Από τις Βάσω Αργυρέα, Ελένη Αγγελικοπούλου


Δοκιμάσαμε και προτείνουμε

Ποιος είπε ότι για να έχεις γεμάτο το νεσεσέρ σου θα πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Για να γλιτώσεις το ψάξιμο στα καταστήματα και το χάσιμο χρόνου, εμείς κάθε εβδομάδα θα σου προτείνουμε budget friendly προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε!



1. Sephora Μονή σκιά Hawaian Beach. Απλώνεται τέλεια, έχει μια υπέροχη σοκολά απόχρωση που ζεσταίνει το βλέμμα και του δίνει λάμψη με ιριδίζοντα μικρομόρια- με δυο λόγια: είναι ανάμεσα στα must, προσιτά προϊόντα για το νεσεσέρ σου. Τιμή: 10,90 ευρώ, στα καταστήματα Sephora.
2. Avon SuperShock Mascara.  Η νέα μάσκαρα της Avon υπόσχεται να χαρίσει 15 φορές μεγαλύτερο όγκο στις βλεφαρίδες και να τις "ντύσει" με πλούσιο χρώμα. Υπάρχει και συνέχεια: κοστίζει μόνο 13,50 ευρώ!
3. Κορρές, Φλοιός Μανόλιας για τις πρώτες ρυτίδες με SPF 15. Με βασικό συστατικό το φλοιό μανόλιας η ενυδατική αυτή κρέμα με αντιοξειδωτική δράση θα ενισχύσει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας σου βελτιώνοντας το τόνο της. Στα συν της και ο αντηλιακός δείκτης προστασίας SPF 15. Tιμή: 17 ευρώ.
4. Frutalia Υγρό σαπούνι χεριών Raspberry & Rose. Καθαρίζει απαλά τα χέρια, σέβεται την επιδερμίδα και την αφήνει απαλή ενώ την τυλίγει με μια διακριτική ευωδιά βατόμουρου και τριαντάφυλλου. Τιμή: 2,09 ευρώ
5. Dove Nourishing Oil Care Μάσκα Μαλλιών. Ιδανική για μαλλιά ξηρά κια φριζαρισμένα, η μοναδική σύνθεσή της συνδυάζει την τεχνολογία Weightless Nutri Oils με θρεπτικά έλαια καρύδας και αμυγδάλου, που απορροφώνται από την τρίχα, χωρίς να αφήνουν λιπαρότητα στην επιφάνεια. Αποτέλεσμα: τέλεια λείανση, απαλότητα και λάμψη.  Τιμή: 5,54 ευρώ.
6. Radiant Professional Λιπ γκλος Lasting Lip Shine No 75. Η φωτεινή του απόχρωση θα χαρίσει πλούσιο χρώμα στα χείλη χειμώνα-καλοκαίρι. Ένα all-time classic προϊόν που θα πρέπει να λείπει από την τσάντα σου για τα γρήγορα ρετούς μέσα στην ημέρα.Τιμή: 11 ευρώ.

http://www.stylista.gr/