24 Νοε 2011

Κ. Σπυρόπουλος : «Ο χωρισμός μας είναι οριστικός»

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Μαρίνα Ασλάνογλου δεν είναι πια μαζί. Και οι δύο χαμηλών τόνων δεν έδωσαν ποτέ δικαίωμα να ακουστεί το παραμικρό για τη σχέση τους, οπότε όπως ήταν φυσικό όλοι ξαφνιάστηκαν με την είδηση του διαζυγίου τους, δύο μόλις χρόνια μετά το γάμο.

Ο ίδιος ο Κώστας Σπυρόπουλος μίλησε στο Down Town για το χωρισμό του από την Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Ο χωρισμός μας είναι οριστικός. Όχι όμως ο αποχωρισμός. Τους ανθρώπους που αγαπάς δεν τους αποχωρίζεσαι, ακόμη κι όταν χωρίζεις», λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Πάντως ο Κώστας Σπυρόπουλος δεν ρίχνει ευθύνες σε κανένα και δεν έχει καμία διάθεση να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

«Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δύο πλευρές. Και οι δύο κάναμε λάθη. Άνθρωποι είμαστε. Δεν παντρευτήκαμε για να χωρίσουμε, το παλέψαμε πολύ καιρό. Απλώς τώρα θέλουμε να καταλαγιάσει όλο αυτό που συμβαίνει γιατί και οι δύο έχουμε οικογένειες που στενοχωριούνται για την εξέλιξη της σχέσης μας. Η καθημερινή φθορά από μόνη της είναι μια πολύ σοβαρή αιτία διαζυγίου – εκατομμύρια ζευγάρια χωρίζουν απ’ αυτό. Δε συνέβη κάτι άλλο, παράξενο ή μυστικό», είπε.

Αυτό το επιβεβαιώνουν στο περιοδικό και πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού. Στις 23 Σεπτεμβρίου, μία μέρα μετά τα γενέθλια του Κώστα Σπυρόπουλου, οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους.

«Το παλεύουμε ένα χρόνο τώρα. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και είπαμε χωρίζουμε. Δεν είμαστε τόσο επιπόλαιοι», φέρεται να λέει το ζευγάρι στους φίλους του.

Τα πρώτα σημάδια της ρήξης εμφανίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Ο Κώστας Σπυρόπουλος αποφάσισε να γίνει και παραγωγός με αποτέλεσμα να απορροφηθεί πολύ στη δουλειά του. Από την άλλη και η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε ρίξει μεγάλο βάρος στη δουλειά.

Η απόσταση ανάμεσά τους μεγάλωσε και τελικά ήρθε ο χωρισμός. Το 2003 τους ένωσε η δουλειά και οχτώ χρόνια μετά η δουλειά πάλι τους χώρισε.

http://www.star.gr/