Τα κόπρανα των πάντα όχι μόνο δεν έφεραν αναγούλα σε ένα Κινέζο
καθηγητή αλλά αντίθετα του ξύπνησαν ιδέες. Και τι ιδέες! Να φτιάξει τσάι
από αυτά.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του καθηγητή, Αν Γιανσί, λοιπόν τα αρκουδάκια τρέφονται με φύλλα μπαμπού τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως ακριβώς και το πράσινο τσάι.
Τις έρευνές του πάνω στα κόπρανα των πάντα τις ξεκίνησε τον Ιούλιο όπου και έμαθε πως τα αρκουδάκια αποβάλλουν μόνο το 70% της τροφής που καταναλώνουν.
Τι γεύση θα έχει αυτό το τσάι που οσονούπω θα φέρει στην αγορά ο Κινέζος καθηγητής δεν ξέρουμε, το σίγουρο όμως είναι πως θα είναι τσουχτερό για την τσέπη μας αφού τα 500 γραμμάρια θα κοστίζουν 35.000 δολάρια.
http://www.star.gr/
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του καθηγητή, Αν Γιανσί, λοιπόν τα αρκουδάκια τρέφονται με φύλλα μπαμπού τα οποία έχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως ακριβώς και το πράσινο τσάι.
Τις έρευνές του πάνω στα κόπρανα των πάντα τις ξεκίνησε τον Ιούλιο όπου και έμαθε πως τα αρκουδάκια αποβάλλουν μόνο το 70% της τροφής που καταναλώνουν.
Τι γεύση θα έχει αυτό το τσάι που οσονούπω θα φέρει στην αγορά ο Κινέζος καθηγητής δεν ξέρουμε, το σίγουρο όμως είναι πως θα είναι τσουχτερό για την τσέπη μας αφού τα 500 γραμμάρια θα κοστίζουν 35.000 δολάρια.
http://www.star.gr/