12 Οκτ 2011

Νέα φώτο-ΣΟΚ: Γυμνός και νεκρός ο Michael Jackson!


Πρώτη ανάρτηση:11/10/2011 23:50


Μια καινούργια φωτογραφία που δείχνει το πτώμα του Michael Jackson παρουσιάστηκε στο δικαστήριο. Το star. gr (http://www.star.gr/ellada_kosmos/108843) είχε δημοσιεύσει σε παλιότερο άρθρο την πρώτη σοκαριστική φωτογραφία με το νεκρό σώμα του τραγουδιστή που είχε κατατεθεί στην πρώτη μέρα της δίκης. Μονό που σε εκείνη την φωτογραφία το σώμα του βασιλιά της ποπ ήταν καλυμμένο με σεντόνι.


Στην φωτογραφία όμως που βλέπετε και εσείς,αποκαλύπτεται το ολόγυμνο λεπτό σώμα του Jackson, λίγη ώρα μετά τον θάνατό του. Με μαύρο έχουν καλύψει τα γεννητικά του όργανα ενώ είναι ολοφάνερο το αδύνατο και ταλαιπωρημένο κορμί του τραγουδιστή.
Την ίδια ώρα η κόρη του Michael, η 13χρονη Paris κατηγόρησε τον γιατρό Murray ότι ενώ όπως ο ίδιος έχει πει, έχει σώσει πολλούς ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους, εντούτοις τον πατέρα της δεν τον έσωσε.
Η μητέρα του τραγουδιστή, Kathrin, η οποία πέταξε πίσω στο Λος Άντζελες μετά από το αφιέρωμα στο γιο της που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Ουαλία, άφησε την αίθουσα του δικαστηρίου πριν από την ανατριχιαστική εικόνα του νεκρού Michael.
Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής ιατροδικαστής Christopher Roger είπε πως ο «Jackson ήταν πιο υγιής σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους στην ηλικία του» ενώ πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε κανέναν ίχνος λίπους ή χοληστερόλης στα τοιχώματα της καρδιάς του».


Επίσης απέκλεισε την εκδοχή της ανθρωποκτονίας από οξεία δηλητηρίαση ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο τραγουδιστής από μόνος του πήρε τα φάρμακα όσο ο γιατρός ήταν στην τουαλέτα αφού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή σε δύο μόνο λεπτά ο Jackson δεν θα προλάβαινε να κάνει κάτι τέτοιο.
Τέλος κατηγόρησε τον γιατρό Murray ότι δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα έλεγχε ποια είναι η σωστή ποσότητα Propofol που θα έκανε τον τραγουδιστή να κοιμηθεί και όχι να πεθάνει…

http://www.star.gr