Σοκολατένια κρέμα light
600ml γάλα 1%
500ml νερό
70gr κορν φλάουερ
20gr κακάο
140gr μέλι
Προαιρετικά κανέλα
Εκτέλεση
Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα κατσαρολάκι και ανακατεύουμε με ένα αναδευτήρα-σύρμα μέχρι να διαλυθεί το κορν φλάουερ, έπειτα ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να πήξει η κρέμα. Αδειάζουμε σε μπολάκια και σερβίρουμε ζεστή ή κρύα, πασπαλισμένη με κανέλα αν θέλουμε.
Πηγή: nutrinews.gr
Σκουλαρίκη Χαρά
Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, BS
http://women.gr.msn.com