11 Οκτ 2011

Zώδια Της Ημέρας!!


Γενικό προφίλ
Μια μέρα γεμάτη παρόρμηση αλλά και έλλειψη κατανόησης. Οι προοπτικές που ανοίγονται μέσα από τον προσωπικό κι βιωματικό αγώνα του καθενός θα κάνουν επισφαλή την θέση όποιου θέλει να ασκήσει εξουσία και μάλιστα καταχρηστική.


Κριός 
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας κάνει επιτακτική την επίλυση κάποιων ζητημάτων με συνοπτικούς τρόπους. Η Σύνοδος Ηλίου –Κρόνου όμως δεν βοηθά και κατά συνέπεια οι κόντρες δεν θα λείψουν. Αισθηματικά, μέσα από συζήτηση αλλά και όρεξη για να πάτε τη σχέση παρακάτω προκύπτουν όμορφες στιγμές που αναστέλλουν κάθε σας επιφύλαξη. Οικονομικά, ζητήματα χρειάζονται λεπτούς χειρισμούς. Οι γεννημένοι το 1989 ίσως έχετε κάποιες μικροκαθυστερήσεις.

Ταύρος
Η σημερινή ημέρα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες προϋποθέσεις για τα νέα σας επαγγελματικά ξεκινήματα, αφού πρώτα έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα στοιχεία που αφορούν τη σχέση σας με συνεργάτες ή υφιστάμενους. Η Αφροδίτη μέσα από τον Σκορπιό αρχίζει σιγά-σιγά να απορρίπτει επιφανειακές σχέσεις και να ζητά σταθερότητα και ποιότητα. Οι γεννημένοι του 1977 δεν ωφελείστε από τη βιασύνη.

Δίδυμοι
Κατά την διάρκεια της ημέρας θα αμφιταλαντευτείτε ανάμεσα στο «εγώ» και στη σχέση σας με τους άλλους. Θα δυσφορήσετε με τις απόψεις και τις ενέργειες τους και αναπόφευκτα θα δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες. Ίσως πρέπει να προβείτε σε κάποιες ανακωχές. Η παρουσία του Δία στον 12ο οίκο σας βοηθά να κάνετε ρυθμίσεις που δεν θα σας κοστίσουν ιδιαίτερα. Οι γεννημένοι του 1972 δίνετε αφορμές για σχόλια.

Καρκίνος
Έξοδα και συναισθηματικές ταλαιπωρίες μπορούν να αποφευχθούν, αν δεν αφήσετε να σας ξεφύγουν χρήσιμες λεπτομέρειες. Οι προσπάθειες συναισθηματικής προσέγγισης περνούν δια μέσου της ειλικρινούς μεταμέλειας. Επαγγελματικά, μόνο εσείς μπορείτε να εκτελέσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες και γι’ αυτό η απόφαση να μην γκρινιάζετε θα αποδειχτεί άκρως λυτρωτική. Οι γεννημένοι του 1989 θα αποσπάσετε με το έτσι θέλω ένα μεγάλο ναι.

Λέων
Μια ημέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα την ανεξαρτησία και την πρωτοτυπία. Μια εσωτερική ώθηση θα σας βοηθήσει να δοκιμάσετε κάτι εντελώς διαφορετικό και καινούργιο. Νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να σας φαίνονται ανούσιες και βαρετές, τελικά σηματοδοτούν μια νέα αρχή. Κάποια τηλεφωνήματα θα σας εκνευρίσουν διότι νοιώθετε πως έγιναν για άλλο λόγο. Οι γεννημένοι του 1985 ίσως αδιαφορήσετε για κάτι σημαντικό.

Παρθένος
Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας θα νοιώσετε την προσωπική σας ευθιξία να ακουμπά κόκκινο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένταση στην επικοινωνία με άτομα του αμέσου περιβάλλοντός σας. Ο Άρης στον 12ο οίκο σας κάνει να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας αλλά δεν είναι αυτό ένδειξη σοφίας. Αισθηματικά, ίσως πρέπει να μάθετε να ακούτε. Για τους γεννημένους του 1962 τώρα αρχίζει το παιχνίδι.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα είναι κουραστική μα και «επικίνδυνη» μιας και η τάση να πιστεύετε απόλυτα τους άλλους θα σας κάνει να τους εμπιστευθείτε περισσότερο, με πιθανές μελλοντικές συνέπειες. Αν έχετε κάποιο «διπλό ρόλο», ίσως βγει στην επιφάνεια εξαιτίας κάποιας απρόσεκτης κίνησης. Οικονομικές συναλλαγές και επαγγελματικά ζητήματα ίσως πρέπει να μετατεθούν για αργότερα. Η κρίση και το ένστικτο των γεννημένων του 1980 δικαιώνεται.

Σκορπιός 
Η σημερινή ημέρα κρύβει ένα ευχάριστο νέο σε σχέση με την ενασχόληση σας που θα αλλάξει προσωρινά τη διάθεση σας. Ικανοποίηση από κάποια σχόλια που έχουν να κάνουν με εσάς και μικρές χαρές σας βοηθούν να αντέχετε τις όποιες κακουχίες μιας και βλέπετε…ορίζοντα. Αισθηματικά, οι συζητήσεις που γίνονται αποσκοπούν να σας κάνουν πιο σωστούς μέσα στην σχέση. Οι γεννημένοι του 1960 δεν έχετε να χάσετε και τίποτα. Πάρτε τα ρίσκα σας.

Τοξότης
Οι σχέσεις σας με τους άλλους βελτιώνονται καθώς υποχωρείτε με άνεση στα αιτήματα τους. Επιδείξτε σύνεση και ψυχραιμία. Το παιχνίδι είναι δικό σας, αρκεί να μην επιδείξετε αδυναμία. Η Σελήνη σας βοηθά να είσαστε πιο σαφείς στις θέσεις σας και να έχετε την πολυτέλεια να κάνετε κάποιες αγορές. Το διάβασμα αλλά και η μουσική ίσως γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ρουτίνας σας. Οι γεννημένοι το 1987 προσπαθείτε κόντρα στις πιθανότητες αλλά το Σύμπαν είναι γενναιόδωρο μαζί σας.

Αιγόκερως
Σήμερα συνειδητοποιείτε τις ανάγκες σας και προετοιμάζετε το έδαφος για τα νέα σας σχέδια. Αποφύγετε όμως να αποκαλύψετε τις σκέψεις σας καθώς παρασκηνιακές ενέργειες και απάτες μπορούν να ανακόψουν τα φιλόδοξα σχέδια σας. Μέσα από αποτυχημένες κινήσεις τρίτων παίρνετε το μάθημα πως η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος. Καλή μέρα για ερωτικά τετ -α- τετ. Οι γεννημένοι του 1978 δημιουργείτε ένα όμορφο περιβάλλον.

Υδροχόος
Οι συναλλαγές σας με τους άλλους έχουν γίνει πιο άνετες και παράλληλα σας επιτρέπουν να διακριθείτε για τη νοητική και ηθική σας ακεραιότητα. Επαγγελματικά, οι τρόποι σας φέρνουν κοντά στους άλλους και δημιουργούν θαυμασμό και σεβασμό. Αισθηματικά, τα πηγαίνετε σούπερ μιας και «τρέφεστε» από το νέκταρ της επαγγελματικής επιτυχίας που αποδεικνύεται ισχυρό αφροδισιακό. Οι γεννημένοι του 1992 θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία.

Ιχθύες
Οι προσπάθειες και οι κόποι σας βελτιώνουν τη κοινωνική σας θέση. Μια νίκη στα επαγγελματικά σας ανυψώνει το ηθικό και σας δίνει δύναμη και κουράγιο για τη συνέχεια. Αισθηματικά, οι δηλώσεις σας προκαλούν έκπληξη και σάστισμα ενώ η συμπεριφορά σας δεν βοηθά το ταίρι σας να καταλάβει τι θέλετε. Μια μέρα που θα επηρεαστείτε από το περιβάλλον σας, πιθανόν ξεχνώντας ή παραβλέποντας τα βιώματα του παρελθόντος. Οι γεννημένοι του 1979 θα χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο τη διαθεσιμότητα του συντρόφου σας.
 http://www.pinnokio.gr