19 Οκτ 2011

Η οικογένεια Bardem-Cruz

Την απόλυτη ευτυχία ζουν η Penelope Cruz και ο Javier Bardem. Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί είναι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τον μόλις δέκα μηνών γιο τους Leo, τον οποίο κοιτούν και… «λιώνουν»!
Το ζευγάρι, μεταξύ γυρισμάτων και επαγγελματικών υποχρεώσεων, ξέκλεψε λίγο χρόνο και πήγε για φαγητό σε ιταλικό εστιατόριο μιας και η Penelope βρίσκεται στη χώρα για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας με τίτλο «Venuto Al Mondo».

Όπως θα παρατηρήσετε και στις φωτογραφίες, η 37χρονη ηθοποιός έχοντας αγκαλιά τον μικρό Leo, λάμπει! Τον κοιτά στα μάτια και λιώνει, χαρίζοντας του ένα μεγάλο μητρικό χαμόγελο.
Μεγάλος χαζομπαμπάς και ο 42χρονος Bardem, που εκτός από τη σύζυγο του, λατρεύει και το γιόκα του, τον οποίο οι φωτογράφοι «τσάκωσαν» να κρατά τρυφερά και μαζί να παρατηρούν ένα μπουκέτο κόκκινων λουλουδιών!

Άλλωστε η αγάπη τους για τον μικρό Leo είναι δηλωμένη και δεδομένη. Μάλιστα η Penelope Cruz, σε παλαιότερες της συνεντεύξεις λέει και ξαναλέει πόσο την άλλαξε αυτή η εμπειρία:

«Από το πρώτο δευτερόλεπτο, νιώθεις τόσο μεγάλη αγάπη. Είναι μια επαναστατική εμπειρία. Σε αλλάζει εντελώς, στο δευτερόλεπτο. Η φύση είναι πολύ σοφή και σου δίνει εννέα μήνες να προετοιμαστείς, αλλά τη στιγμή που θα δεις το προσωπάκι του μωρού σου, αλλάζεις για πάντα».

http://www.zougla.gr/