12 Οκτ 2011

Προσπάθειες επανασύνδεσης Ashton Kutcher-Demi Moore


Μια Kaballah θα τους σώσει. Ο λόγος για τον Ashton Kutcher και την Demi Moore, που μετά το κέρατο του νεαρού συζύγου, έπεσαν με τα μούτρα στην αγαπημένη τους θρησκεία, μπας και καταφέρει ο μεν να… «εξαγνιστεί» και η δε να «ξεχάσει».

Και αφού την έκανε τάρανδο με τα καμώματα του ο 33χρονος ηθοποιός, ποιο καλύτερο μέρος να επανασυνδεθούν από τη φύση! Τάρανδος η Demi, ταίριαζε απόλυτα με το σκηνικό του camping.

Το ζευγάρι που περνά πολύ σοβαρή κρίση στο γάμο του, εθεάθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε συνάντηση της Kabbalah που έγινε σε κατασκήνωση στη Santa Barbara της California, ειδικά για ν΄αναθερμάνει το γάμο τους!
Μαζί και ο θρησκευτικός καθοδηγητής τους, που επιτηρούσε τις προσπάθειες από κοντά! Άλλωστε σε εκείνον ο Ashton εξομολογήθηκε την απιστία του στη Demi με την 24χρονη Sara Lela παραμονή της 6ης επετείου γάμου τους.

Ο 33χρονος ηθοποιός φαίνεται φανερά μετανιωμένος και διατεθειμένος να κάνει τα πάντα μπας και τον συγχωρήσει η 48χρονη Moore.

Πρόκειται για την δεύτερη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού αφότου έσκασε το σκάνδαλο της απιστίας του Ashton. Η πρώτη ήταν και πάλι σε κτίριο της Kabbalah.
Γύρω από μια φωτιά, casual ντυμένοι και εμφανώς προβληματισμένοι και οι δυο, προσπαθούσαν να αναθερμάνουν τη φλόγα στο γάμο τους.

Παρόλο που ήθελαν να μείνει κρυφή η συνάντηση τους, τα δέντρα είχαν «αυτιά και μάτια» και έτσι ένας κατασκηνωτής τους φωτογράφισε και έστειλε το ντοκουμέντο στα ξένα tabloids.

Για να δούμε… Θα τα καταφέρει η Kabbalah ή θα καταθέσει αίτηση διαζυγίου η Demi Moore;
http://www.star.gr