19 Οκτ 2011

6 tips ομορφιάς που πρέπει να ξέρουμε

Η καθημερινή μας ρουτίνα ομορφιάς είναι γεμάτη «πρέπει» και «δεν πρέπει» -κάποια μας τα έδειξαν οι μαμάδες μας και κάποια άλλα τα βρήκαμε μόνες, στην πορεία. Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά που πρέπει να γνωρίζετε αυτή τη σεζόν.
Ναι: Χρησιμοποιείστε τα σαμπουάν χωρίς νερό για να δοκιμάσετε τα όρια των μαλλιών σας. Αφήστε τα μία επιπλέον μέρα πέραν του συνηθισμένου -συνήθως οι μπούκλες κρατάνε καλύτερα.
Όχι: Μην χρησιμοποιείτε πούδρα. Μυρίζει, μπορεί να λασπώσει και όλοι θα μάθουν το μυστικό σας.

Ναι: Βουρτσίστε συχνά το δέρμα σας. Δεν απομακρύνει μόνο τις ατέλειες του,  αλλά τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων. Βοηθάει επίσης στην πέψη και καθαρίζει το λεμφικό σύστημα.
Όχι: Μην υπερβάλετε με την απολέπιση. Οι πιο κρύοι μήνες συνήθως ερεθίζουν το δέρμα και δεν θέλετε να το επιδεινώσετε δημιουργώντας του κοκκινίλες και ξηροδερμίες.

Ναι: Απλώστε ροζέ ρουζ στα μήλα του προσώπου αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα.
Όχι: Αν είστε κοκκινομάλλα, μην χρησιμοποιείτε ποτέ bronzer γιατί σας κάνει να δείχνετε ένα χρώμα με τα μαλλιά σας.

Ναι: Πειραματιστείτε με έντονα κραγιόν. Είναι η ιδανική λύση για μια έξοδο κατά την οποία βαριέστε να βάλετε μακιγιάζ αλλά θέλετε να δείχνετε βαμμένη.
Όχι: Μην συνδυάζετε το χρώμα των ματιών/μήλων/χειλιών με αυτό των ρούχων σας -θα δείχνει υπερβολικό.

Ναι: Όταν λούζετε τα σγουρά μαλλιά αφήστε λίγο μαλακτικό χωρίς να το ξεβγάλετε. Θα τα κάνει να δείχνουν λιγότερο φριζαρισμένα.
Όχι: Μην λούζεστε πολύ συχνά. Θα στερήσετε τα μαλλιά σας από τα φυσικά έλαια του τριχωτού της κεφαλής.

Ναι: Αγοράστε αρκετές συσκευασίες από ένα φθηνό αλλά αποτελεσματικό προϊόν για την περιποίηση των χειλιών και αφήστε τις ΠΑΝΤΟΥ. Θα είναι πιο πιθανό να τις χρησιμοποιήσετε κατ’ αυτό τον τρόπο.
Όχι: Μην ξοδεύετε ένα σωρό λεφτά σε ένα ακριβό προϊόν για την περιποίηση των χειλιών, το οποίο πιο πιθανό είναι να χαθεί στο βάθος της τσάντας σας.

http://www.fashionlove.gr/