5 Σεπ 2011

Zώδια Της Ημέρας!!















Κάποιες καινούργιες ιδέες σήμερα θα σας ενθουσιάσουν και κάποια κοντινά σας άτομα θα σας βοηθήσουν. Προσέξτε την εκτέλεση των καθηκόντων σας καθώς κάποια προβλήματα που θα δημιουργηθούν εξαιτίας σας, θα επηρεάσουν κάποια άτομα. Θα είστε αρκετά δυναμικοί καθώς θα έχετε αρκετές νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Θα δημιουργήσετε καινούργιες σχέσεις αλλά θα πρέπει να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για να μην πέσετε ξανά στα ίδια λάθη.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name
Κάποια εργασιακά ζητήματα θα χρειάζονται αρκετή από την προσοχή και τη σύνεση σας. Κάποιες αντιρρήσεις και φόβοι σας θα ξεπεραστούν καθώς τρίτα άτομα θα πιστέψουν σε εσάς και θα δικαιωθείτε. Θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Μειωμένη θα είναι η ενέργεια που καταβάλλετε στην εργασία σας και αυτό φαίνεται να σας δημιουργεί προβλήματα.


Κάποια ξαφνικά έσοδα θα προκύψουν, τα οποία θα σας διευκολύνουν σε οικονομικό επίπεδο. Προσέξτε την σκληρότητα που μπορεί να επιδείξετε σε ορισμένες καταστάσεις η οποία μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Η αυτοσυγκράτηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση ενός αρμονικού κλίματος στο περιβάλλον σας. Αποφύγετε να δανείσετε χρήματα τώρα. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάποια σκαμπανεβάσματα.


Θα χρειαστεί σε ορισμένους τομείς της ζωής σας να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω για να πετύχετε τους στόχους σας, αν και τα αποτελέσματα θα σας αποδείξουν ότι κάθε κόπος σας θα ανταμειφθεί. Οι δυνάμεις και ο ψυχισμός σας θα βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα καθώς η καλή σας διάθεση θα δημιουργεί θετικές επιδράσεις. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον εαυτό σας και να κάνετε προσπάθειες για να περιορίσετε τις καταχρήσεις.


Οι καταστάσεις θα σας ωθήσουν να ψάξετε την πραγματική αιτία των προβλημάτων σας όσο πόνο και αν νιώσετε. Ρυθμίστε με προσοχή τα οικονομικά σας και αποφύγετε να κάνετε κινήσεις που μπορούν να σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας. Οι καταστάσεις στη ζωή σας θα διακρίνονται από μαχητικότητα στην εργασία σας και θα έχετε έντονη αισιοδοξία. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και μην απογοητεύεστε αν κάτι δεν γίνεται γρήγορα.


Προσέξτε λίγο καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με κάποια φιλικά σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να ρυθμίσετε ο, τι υποχρεώσεις έχετε και κάντε πράγματα για τον εαυτό σας. Τα έξοδα σας παύουν να σας απασχολούν, αφού τα έσοδα σας μεγαλώνουν και διαγράφονται εξαιρετικά θετικές προοπτικές. Κάποιες ασυνείδητες φοβίες και ανασφάλειες θα σας απομονώσουν για λίγο για να δείτε τι ακριβώς ζητάτε. Θα υπάρξει μεγάλη δραστηριότητα και δυναμισμός.



Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας σε κάποιες αρνητικές καταστάσεις. Έκρυθμη θα είναι η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας. Τώρα θα δοθεί τέλος σε μια περίοδο οικονομικών και συναισθηματικών δυσχερειών. Θα είστε αρκετά ερωτικοί και θα θέλετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να δείτε τους φίλους σας. Ανοίξτε την καρδιά σας στη χαρά και αναθερμάνετε την σχέση σας.


Θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σας, αλλά αν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις δεν θα επηρεαστεί αρνητικά. Θα συνεχιστούν οι αλλαγές στην εργασία σας και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις συνεργασίες σας. Κάποια πράγματα δεν θα πάνε όπως θα θέλατε και κάποιο πρόβλημα θα σας προκαλέσει μελαγχολία και εκνευρισμό. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην ζητήσετε συμβουλές, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε.


Κάντε προσπάθειες για να ανανεωθεί το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Πρέπει και οι δυο να είστε προσεκτικοί γιατί ο εγωισμός μπορεί να κλονίσει την σχέση σας. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε ευνοϊκές συγκυρίες, που θα σας οδηγήσουν σε μεγάλες επιτυχίες. Οι στόχοι σας αρχίζουν να υλοποιούνται και η εξέλιξη αυτή θα σας ευνοήσει. Προσπαθήστε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας με τον σύντροφο σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.


Όσοι είστε μόνοι, η συναισθηματική σας ζωή αρχίζει να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα αφού θα γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει με αποτέλεσμα να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος. Διαμορφώνεται ένα νέο κλίμα στην ζωή σας, στον αισθηματικό σας τομέα. Θα είστε μπερδεμένοι και δεν θα μπορείτε με τίποτε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα. Φανείτε προσεκτικοί στη συμπεριφορά σας και μην προβάλετε συναισθήματα ανωτερότητας.


Αποφύγετε να μπλέξετε σε νέες συνεργασίες γιατί θα υπάρξουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Ακούστε την γνώμη κάποιων ατόμων αλλά κρατήστε τους σε απόσταση και πάρτε μόνοι σας τις αποφάσεις που πρέπει. Κινηθείτε δραστικά για να βρείτε λύσεις σε σημαντικά θέματα και υποθέσεις που σας απασχολούν. Θα είστε αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις και με την ενεργητικότητα και την ευελιξία σας θα αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε εμπόδιο στην εξέλιξη σας.


Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια για να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες εις βάρος σας. Σήμερα θα καταπιέσετε ή θα καταπιεστείτε στις σχέσεις σας γι’ αυτό προσέξτε οποιαδήποτε ανεπιθύμητη ρήξη. Θα υπάρξουν πολλές συναντήσεις και συζητήσεις για πολλά θέματα που σας προβληματίζουν τελευταία. Μην βιαστείτε να πάρετε τώρα αποφάσεις που θα καθορίσουν πολλά πράγματα στην ζωή σας. 

http://www.e-zwdia.gr/