16 Σεπ 2011

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι άνδρες του Hollywood

Πολλές εκπλήξεις είχε η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους άνδρες στο χώρο της showbiz.

Μην περιμένετε ηχηρά ονόματα, τραγουδιστών και ηθοποιών, τις περισσότερες θέσεις στην πρώτη δεκάδα καταλαμβάνουν σκηνοθέτες και παραγωγοί.

Έτσι πρώτος στη λίστα είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Tyler Perry, ο οποίος μέσα σε έναν χρόνο έβγαλε 130 εκατομμύρια δολάρια.

Δεύτερος είναι ο γνωστός παραγωγός Jerry Bruckheimer με έσοδα της τάξης των 113 εκατ. δολαρίων, ενώ η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Steven Spielberg που μόνο πέρσι έβαλε στην τσέπη του 107 εκατ. δολάρια.

Ο μοναδικός τραγουδιστής στην πρώτη δεκάδα είναι ο Elton John που βρίσκεται στην τέταρτη θέση της λίστας του Forbes με 100 εκατ. Δολάρια, ενώ ακολουθεί ο… κακός του American Idol, Simon Cowel, ο οποίος πέρσι έβγαλε 90 εκατ. δολάρια.

Στην έκτη θέση βρίσκεται ο James Patterson και στην έβδομη ο Dr. Phil που έγινε πασίγνωστος στις ΗΠΑ μετά τις εμφανίσεις του στην Oprah.

Στην όγδοη θέση βρίσκεται ο μοναδικός ηθοποιός που δεν είναι άλλος από τον Leonardo Di Caprio με έσοδα 77 εκατ. δολαρίων, ενώ στις δύο τελευταίες θέσεις της δεκάδας βρίσκονται ο ραδιοφωνικός παραγωγός Howard Stern και ο Tiger Woods αντίστοιχα.









































































































 http://www.star.gr/