28 Σεπ 2011

Budget Beauty Weekly: Τα καλύτερα για το νεσεσέρ σου έως 20 ευρώ!

Από την Βάσω Αργυρέα


Οι beauty editors του Stylista δοκιμάζουν και προτείνουν

Ποιος είπε ότι για να έχεις γεμάτο το νεσεσέρ σου θα πρέπει να αδειάσει το πορτοφόλι σου; Για να γλιτώσεις το ψάξιμο στα καταστήματα και το χάσιμο χρόνου, εμείς κάθε εβδομάδα θα σου προτείνουμε budget friendly προϊόντα ομορφιάς που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε!
Δες, λοιπόν, τι ανακαλύψαμε αυτή την εβδομάδα...



1. L’Oréal Paris Μάσκαρα Cil Architecte 4D (16,85 ευρώ)
Έντονο βλέμμα που μαγνητίζει μέσα από 4 διαστάσεις! Η συγκεκριμένη μάσκαρα δίνει όγκο, μήκος, καμπυλότητα και απόλυτο διαχωρισμό των βλεφαρίδων σε τιμή έκπληξη μέσα από μια σύνθεση που μιμείται το εφέ των ψεύτικων βλεφαρίδων. Τι άλλο να ζητήσει κανείς!
2. Bioten Skin Moisture Μαντηλάκια καθαρισμού για κανονική και μεικτή επιδερμία (2,70 ευρώ).
Τα ξεχωρίσαμε γιατί εκτός από την προσιτή τους τιμή αφαιρούν αποτελεσματικά τα υπολείμματα του μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα ενυδατώνοντας την παράλληλα χάρη στο νέκταρ κυδωνιού και τη βιταμίνη Ε, που περιέχουν στη σύνθεσή τους.
3. Max Factor Κραγιόν Colour Elixir Lipstick in Scarlett Ghost (11,12 ευρώ)
2 σε 1! Τέλειο χρώμα και φροντίδα για τα χείλη σε 7 μόλις ημέρες μέσα από μια πλούσια σύνθεση από ενεργά συστατικά όπως , αβοκάντο, aloe butter αλλά και από αντιοξειδωτικό λευκό τσάι. Και όλα αυτά κλεισμένα σε μια premium συσκευασία.
4. Vichy Aqualia Thermal Light, 24ωρη ενυδατική κρέμα ημέρας 15ml  (5 ευρώ στα φαρμακεία).
Είναι μικρή, πάει παντού και συμφέρει το πορτοφόλι σου. Σε συκευασία μόλις 15ml, είναι ό,τι πρέπει για να τη δοκιμάσεις-εάν δεν το έχεις κάνει ήδη- και να ανακαλύψεις τα ευεργετικά της συστατικά από ιαματικό νερό της Vichy χάρη στα οποία καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα όλο το 24ώρο!
5. Suddenly Eau de toilette Madame Glamour for Women, 50ml (4,99 ευρώ στα Lidl).
Μια πολύ ενδιαφέρουσα αρωματική σύνθεση, φίνα και με διάρκεια.
6. Κορρές Χρώμα Professionnal, Προτάσεις μακιγιάζ σε κιτ (16,20-18,20 ευρώ στα φαρμακεία)
Κυκλοφόρησαν και αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα! Οκτώ looks, ένα κιτ για το κάθε ένα, με τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ σε full size και σε απίστευτη τιμή! Εμείς από τη limited σειρά επιλέξαμε το κιτ "All time classic" με βασικό προϊόν το κόκκινο κραγιόν που αποτελεί από μόνο του μια πρόταση μακιγιάζ.

Stylista says:
Oι τιμές είναι προτεινόμενες λιανικής και ισχύουν μόνο για την περίοδο που πραγματοποιήθηκε το ρεπορτάζ.


http://www.stylista.gr/