17 Σεπ 2011

Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε


 *Σήμερα στις 20:00 η ομιλία του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τις παραγωγικές τάξεις, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
*Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Θα έχει συναντήσεις με αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων, στο περιθώριο των εργασιών της 66ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.
*"Ημέρα οργής" σήμερα στις ΗΠΑ, με ακτιβιστές να έχουν καλέσει σε κατάληψη της Γουόλ Στριτ.
*Το παιχνίδι Ατρόμητου-Παναθηναϊκού ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται στο Περιστέρι σήμερα στις 19:30. Κέρκυρα-Παναιτωλικός στις 17:15. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν από τη Nova.
*Στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο στην Πάτρα, εμφανίζονται απόψε οι Πυξ Λαξ, σε μια από τις τελευταίες τους συναυλίες.
*Σήμερα γιορτάζουν οι: Σοφία, Σόνια, Σοφιανός, Σοφιανή, Σόφη, Σοφίνα, Φιφή, Σοφούλα, Σοφούλης, Σοφίτσα, Πίστις, Πίστη, Ελπίδα, Αγάπη, Αγάπιος, Αγαθόκλεια, Αγαθοκλής, Αγαθοκλέας, Αγαθόκλεος, Ολιβιανός, Ολβιανός, Ολιβία, Ολίβια, Παντολέων, Παντολέοντας, Παντολεοντία, Παντολεοντής, Παντολεοντή, Πηλεύς, Πηλέας
http://news247.gr/