29 Σεπ 2011

Ο σφυγμός της ημέρας

Το News247.gr ακτινογραφεί τα γεγονότα και τις "σημειώσεις" της ημέρας για να ξέρετε τι πρέπει να προσέξετε, να δείτε και να μην χάσετε

 *Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις, ανακοινώσεις νέων μέτρων και την ψήφιση του ειδικού τέλους για τα ακίνητα, η τρόικα επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα.
*Χειρόφρενο τραβούν και σήμερα οι οδηγοί ταξί. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
*Συλλαλητήριο διοργανώνει στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος η ΑΔΕΔΥ, αντιδρώντας στην επιβολή νέων φόρων και στις περικοπές μισθών και συντάξεων.
*Κρίσιμη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα με αντικείμενο συζήτησης το ενιαίο μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία.
*Σε 24ωρη απεργία προχωρούν σήμερα οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές που επιβάλλει η κυβέρνηση.
*Σε μια δύσκολη συγκυρία για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, λόγω των γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν επισκέπτεται σήμερα τα Σκόπια.
*Κρίσιμη δοκιμασία για την Μέρκελ, μετά και την έκφραση στήριξης προς την Ελλάδα. Σήμερα η ψηφοφορία στο γερμανικό κοινοβούλιο για την έγκριση της ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
*Κρίσιμες αναμετρήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η ΑΕΚ υποδέχεται την Στουρμ Γκρατς (20:00 ΑΝΤ1) και ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρουμπιν Καζάν (18:00 ΑΝΤ1).
*Ο Μύρωνας Στρατής θα εμφανιστεί σήμερα στο Downtown στο Γκάζι. Ώρα έναρξης 23:30.
*Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται σήμερα σε όλη τη χώρα. Δείτε τι καιρό θα κάνει σε κάθε περιοχή, κάθε στιγμή της ημέρας.
*Κέρδισε έκπτωση 47% για να εγκαταστήσεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητό σου με 5ετη εγγύηση, σε μια μοναδική προσφορά.
*Μην ξεχάσετε να πείτε χρόνια πολλά στον Κυριάκο.

http://news247.gr/