4 Σεπ 2011

"Η Τσέλσι έχει γερασμένη ομάδα"

Τη Μάντσεστερ Σίτι (και αυτή όχι σε μεγάλο βαθμό) δείχνει να υπολογίζει περισσότερο για τη μάχη του τίτλου ο βοηθός προπονητή του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, Ρενέ Μόλενστεεν, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια την Τσέλσι.


"Δεν φοβόμαστε κανέναν. Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε καλές μεταγραφές, αλλά δεν έχουν κάτι που εμείς κατέχουμε. Δεν ξέρουν να κερδίζουν τρόπαια. Η Σίτι είναι ο μεγάλος αντίπαλος. Η Άρσεναλ έχει υποχωρήσει, η Λίβερπουλ αναδιοργανώνει την ομάδα της, ενώ η Τσέλσι έκανε μόνο μία μεταγραφή. Άλλωστε η ομάδα της Τσέλσι είναι πολύ μεγάλη και ο ρυθμός της δεν είναι τέτοιος για να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ", δήλωσε στη Daily Star.

Οι "μπλε" του Λονδίνου έχουν εννιά παίκτες πάνω από τα 30 και αυτό δείχνει να μην ανησυχεί τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ. Οι πρωταθλητές Αγγλίας, άλλωστε, στηρίζονται σε αρκετά νέα παιδιά, όπως οι Ντάνι Γουέλμπεκ, Τομ Κλέβερλι και Κρις Σμόλινγκ.

Την ίδια ώρα υπάρχουν υπάρχουν από εκεί οι Τζον Τέρι, Φρανκ Λάμπαρτ και Τζον Τέρι, οι οποίοι δεν διάγουν τις καλύτερες ημέρες τους και όλοι τους έχουν περάσει τα 30.



http://www.sigmalive.com/