6 Αυγ 2011

Χωράνε παντού!

Από την Ελένη Αγγελικοπούλου


Προϊόντα ομορφιάς σε travel size για να μην σου λείψει τίποτα στις διακοπές

Στις διακοπές θέλεις σχεδόν τα πάντα μαζί σου, απλά να μην πιάνουν χώρο! Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν πρακτικότατες travel size συσκευασίες, για να φροντίζεις σωστά πρόσωπο, σώμα και μαλλιά, χωρίς όμως να χρειάζεσαι νεσεσέρ-τρόλεϊ για να τα κουβαλήσεις! Αν είσαι ένα βήμα πριν την αναχώρηση, ρίξε μία ματιά στο τι κυκλοφορεί στην αγορά και κάνε τις σωστές επιλογές.


1. Diptyque Solid Perfume Philosykos, το best seller άρωμα του οίκου σε compact μορφή (στα Beautyworks).
2. Roger & Gallet Huile Sublime, ξηρό λάδι για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και προστασία χάρη στη σύνθεσή του με 6 φυτικά έλαια (30ml).                                                                                                                                                   3. Dettol αντισηπτικό gel για τα χέρια που εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων (50ml)                                                                           4. Nuxe Ecran Prodigieux SPF 30, αντηλιακό προσώπου σε travel μέγεθος. Παρέχει αντιοξειδωτική και κυτταρική προστασία, ενώ επίσης προστατεύει από τη ρύπανση χάρη στις πολυφαινόλες καριτέ.
5. Kiehl's Amino Acid Conditioner, σύνθεση εμπλουτισμένη με αμινοξέα, που αφήνει τα μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά από ποτέ (75ml).
6. Kérastase Elixir Ultime, λάδι περιποίησης μαλλιών με τέσσερα σπάνια έλαια, για εκθαμβωτική λάμψη, λείανση, θρέψη και απαλότητα (50ml).
7. Avène Eau Thermale, Thermal Water, ιαματικό νερό για το πρόσωπο σε μορφή σπρέι που ενυδατώνει και καταπραΰνει καθώς είναι κατάλληλο και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες (50ml)
8. Balenciaga Εau de Parfum σε συλλεκτική συσκευασία των 20ml, που χωράει και στο πιο μικρό βραδινό τσαντάκι.
9. Sephora SPF 15-30-50 Adjustable Sunscreen. Ένα «έξυπνο» αντηλιακό που σου παρέχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεις τον αντηλιακό δείκτη ανάλογα με τις ανάγκες σου, με ένα απλό γύρισμα του κουμπιού.                                                                                       10. Vichy Aqualia Thermal Light, κρέμα προσώπου για 24ωρη εντατική ενυδάτωση (30ml)
11. Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Μάσκα Άμεσης Λάμψης, που διώχνει θαμπάδα και κούραση (16ml)
12. Hawaiian Tropic Protective Dry Oil SPF 15,  ξηρό αντηλιακό λάδι σώματος με άρωμα καρύδας.(100 ml).
13. Apivita Body Refresh, αφρόλουτρο με σύκο και αλόη για μοναδική αίσθηση δροσιάς (75 ml).
14. Τhe Body Shop, βούρτσα σε travel μέγεθος, για να την έχεις και στην beach bag.                            
15. Molton Brown Sensual Hanaleni, Moisture Bath & Shower, ενυδατικό αφρόλουτρο με αισθησιακό άρωμα.(100ml, Heaven On Earth)

http://www.stylista.gr/