26 Ιουλ 2011

Βαλίτσες για κουκλίτσες: Νέα σειρά ταξιδίου από την Lulu Guiness

Από τη Νέλλυ Σκουφάτογλου (http://www.ffffashionmixxxx.com/)


Φύγε στέλνοντας φιλάκια σε όλους! Το θρυλικό clutch με τα χείλη μεταμορφώνεται σε αποσκευή από τη βρετανίδα σχεδιάστρια, που συνεχίζει να αφήνει εποχή με τα girlie-chic αξεσουάρ της.


Αν σου αρέσουν τα θηλυκά σχέδια και έχεις μία καλή αίσθηση του humour, ένας καλός λόγος να μη στενοχωριέσαι αν φέτος πάρεις άδεια στο τέλος του καλοκαιριού είναι η νέα φθινοπωρινή σειρά ταξιδίου από την Lulu Guiness!

Η Stylista περιμένει τις ολοκαίνουργιες girlie αποσκευές γιατί, αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον κόσμο που γνωρίζει τι χρειάζεται μία γυναίκα για να νιώθει όμορφα και άνετα ενώ ταξιδεύει, αυτή είναι σίγουρα η Lulu. Η σχεδιάστρια ετοίμασε μία super βαλιτσούλα trolley από λουστρίνι και σκληρό δέρμα σε τρία μεγέθη και δύο βασικά χρώματα- κόκκινο και μαύρο. Τα γεμίζει αμέτρητα θρυλικά φιλάκια, από αυτά που μόνο η Lulu Guiness ξέρει να δίνει χρόνια τώρα και τα φέρνει κοντά σου τον Αύγουστο, right on time δηλαδή!

Η ίδια η σχεδιάστρια, που τυγχάνει να είναι πολυταξιδεμένη (έχει ήδη βρεθεί σε Νέα Υόρκη, Ινδία και Χονγκ Κόνγκ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα για επαγγελματικούς λόγους), σου προτείνει το ιδανικό outfit των διακοπών: «Μία Lulu Guinness tote bag, κραγιόν, παρεό και το πιο ωραίο σχέδιο μαγιό που θα βρω στη μικρή βαλιτσούλα. Το λευκό κεντημένο καφτάνι μου ταξιδεύει πάντα μαζί μου», λέει. «Μόνο μην ξεχάσεις τα μπουκαλάκια των καλλυντικών σου να βιδώνουν και να κλείνουν καλά- μιλάει η φωνή της πικρής εμπειρίας!». Ενόψει διακοπών, καλά θα κάνεις να την ακούσεις και να διαλέξεις μία αποσκευή που θα αντέξει στο χρόνο και την ταλαιπωρία, παραμένοντας λαμπερή και stylish όπως κι εσύ! Δες τα καινούρια σχέδια στο παρακάτω video:





http://www.stylista.gr/