Υλικά
2 φιλέτα κοτόπουλο
2 κουταλιές τυρί κρέμα με χορταρικά και σκόρδο
μπεσαμέλ (αλεύρι, βούτυρο, γάλα )
αλάτι
πιπέρι
σφολιάτα φύλλο
1 αυγό
προαιρετικά παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βράζω το κοτόπουλο στον ατμό και στην συνέχεια το ψιλοκόβουμε.
Προσθέτουμε την μπεσαμέλ και το τυρί κρέμα, αλάτι, πιπέρι και το ασπράδι από το αυγό (κρατάμε τον κρόκο στην άκρη).
Παίρνουμε το φύλλο σφολιάτα και αλείφουμε με τον κρόκο και τυλίγουμε ρολάκια με την γέμιση. Βάζουμε στην κατάψυξη και παγώνουμε.
Στην συνέχεια κόβουμε τα ρολάκια σε μέγεθος 2 cm και ψήνουμε στους 180 βαθμούς.