12 Ιουλ 2011

Οι παρουσιαστές πάνε διακοπές, οι εκπομπές όχι

Τι κι αν όλα τα κανάλια έχουν κατεβάσει ρολά; Τι κι αν μας έχουν πει «καλό καλοκαίρι» και έχουν ανανεώσει μαζί μας το ραντεβού και πάλι για Σεπτέμβρη; Το Alter αντιστέκεται στην τηλεοπτική μόδα της εποχής και παραμένει στις επάλξεις. Η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να κερδίσει τον χαμένο τηλεοπτικό χρόνο -ως γνωστόν για μεγάλο χρονικό διάστημα το κανάλι του Περιστερίου δεν εξέπεμπε φέτος λόγω των οικονομικών του προβλημάτων- και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να υπάρχει ζωντανό πρόγραμμα στους δέκτες μας όλο το καλοκαίρι.
Οι καθημερινές εκπομπές του Alter φέτος δεν πάνε... διακοπές. Μόνο που το ίδιο δεν συμβαίνει και με τους παρουσιαστές του. Έτσι, και το «Καλημέρα σας» και το «Μπλα Μπλα» και το «That's Life» θα συνεχίσουν κανονικά την πορεία τους, μόνο που στο τιμόνι θα είναι άλλοι οι οδηγοί.
Από τις αρχές Αυγούστου και μετά, που ο Γιώργος Αυτιάς θα αφήσει το τηλεοπτικό του πόστο, καθημερινά θα μας λένε «Καλημέρα σας» ο Μάνος Νιφλής και η Αμέλια Αναστασάκη.
Αλλαγή φρουράς αλλά και ώρας έχουμε και στο «Μπλα Μπλα», η σκυτάλη της παρουσίασης από τα χέρια της Σταματίνας Τσιμτσιλή περνά στα χέρια της Ελένης Φωτοπούλου, ενώ η εκπομπή εκτάκτως λόγω θέρους θα μεταδίδεται 12.30 το μεσημέρι μέχρι και τις 2.00.
Και το απογευματινό, όμως, «That's Life» παραμένει στον αέρα. Βέβαια, ο Νίκος Παρτσώλης θα φύγει για να κάνει κι αυτός με τη σειρά του τις βουτιές του και αντ' αυτού θα δούμε τον Δημήτρη Σαράντο, ο οποίος το απόγευμα θα είναι παρουσιαστής και το μεσημέρι... πανελίστας, μιας και θα συμμετέχει και στο πάνελ του εποχικού «Μπλα Μπλα». 

http://www.gossip-tv.gr/