31 Ιουλ 2011

Υπαίθριο Σεξ

Υπαίθριο Σεξ 1. Πρώτο στη λίστα των προτιμήσεων για το σεξ σε εξωτερικούς χώρους βγήκε το σινεμά. Καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο, φαίνεται ότι τα παράτολμα ζευγάρια εξιτάρονται με ολίγη κουλτούρα και πολύ σασπένς.
Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι οι δημόσιοι χώροι προτιμούνται από τα ζευγάρια που θέλουν να δώσουν λίγο πιπέρι στην ερωτική τους ζωή. Με λίγη φαντασία και πολύ προσοχή, το έξω μπορεί να είναι fun.
2. Τα πάρκα έρχονται δεύτερα σε προτίμηση. Οι πρώτες απογευματινές ώρες, το δροσερό γρασίδι και το ρομαντικό σκηνικό κάνει τους ερωτοχτυπημένους να βγαινουν, κυριολεκτικά, από τα ρούχα τους.
3. Τα εμπορικά κέντρα αποδεικνύονται άκρως ερωτικά, μιας και τα βρίσκουμε στην τρίτη θέση των προτιμήσεων για καυτο σεξ σε δημόσιο χώρο. Είτε στις τουαλέτες, είτε στις περιοχές που απαγορεύεται η είσοδος σε πελάτες, τα ζωηρά ζευγάρια έχουν βρει το ερωτικό τους καταφύγιο πολλάκις.
4. Κι επειδή οι φοιτητές βρίσκονται στην πιο ενεργή σεξουαλική τους φάση, οι άδειες αίθουσες σε πανεπιστήμια και κολλέγια μπαίνουν θριαμβευτικά στην τέταρτη θέση. Για να μην την πατήσετε, σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε, καλό θα ήταν να ενημερωθείτε σωστά για τις ώρες μαθημάτων.
 
http://christossainis.blogspot.com