Υλικά
80 ml Irish cream baileys
550 ml κρέμα γάλακτος
150 γραμμ. ζάχαρη
8 κρόκοι αυγών
15 γραμμ. ζελατίνα (3 φύλλα)
Φράουλες για το γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει τη μορφή γιαουρτιού και την αφήνουμε στην άκρη.
Βάζουμε τη ζελατίνη σε λίγο κρύο νερό για να μαλακώσει και επίσης την αφήνουμε στην άκρη.
Χτυπάμε με το σύρμα σε ένα μεταλλικό μπολ τα αυγά με τη ζάχαρη και στη συνέχεια τοποθετούμε το μπολ σε μπεν- μαρί μέχρις ότου το μείγμα φουσκώσει και γίνει λευκό.
Αποσύρουμε από τη φωτιά, μεταφέρουμε το μείγμα στο μίξερ και το χτυπάμε προσθέτοντας σταδιακά το baileys.
Λιώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε λίγο ζεστό νερό και τα προσθέτουμε στο μείγμα. Ανακατεύουμε γρήγορα και στο ομογενοποιημένο μείγμα προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Γεμίζουμε τα μπολ και γαρνίρουμε με φράουλες.