20 Ιουν 2011

Zώδια Της Ημέρας!!




ΚΡΙΟΣ
Προτιμήστε σήμερα την συντροφιά ανθρώπων από το άμεσο περιβάλλον σας και δείξτε τους εμπιστοσύνη γιατί σας εκτιμούν. Όσοι είστε μόνοι, θα αναζητάτε τον μεγάλο έρωτα που μπορεί να καλύψει τα συναισθηματικά σας κενά. Παραμερίστε το προσωπικό σας συμφέρον και δώστε και στους άλλους. Κάποια γεγονότα θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία και θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα στη ζωή σας με άλλο μάτι. Συζητήσεις επάνω σε σοβαρά θέματα θα πρέπει να τις αποφύγετε τώρα.
*
ΤΑΥΡΟΣ
Μην αφήσετε περιθώρια να εκμεταλλευτούν ορισμένα άτομα κάποια αδυναμία σας. Θα επιδιώκετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας και να ανταλλάξετε απόψεις επάνω σε θέματα που θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα σας. Θα υπάρξει αναστάτωση και αλλαγή προγράμματος στην ζωή σας. Θα κάνετε πολλά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας και θα κρατήσετε αυτές που έχουν να σας προσφέρουν. Η καλή διάθεση σας, θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα πιο ανάλαφρα στη ζωή σας.
*
ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσπαθήστε να καταλάβετε τα συναισθήματα των αγαπημένων ατόμων σας και µην περιμένετε συνεχώς να υποχωρούν. Αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις και διατηρήστε τον ρυθμό στις δραστηριότητες σας παρά τα απρόβλεπτα εμπόδια που θα παρουσιαστούν. Θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στα οικονομικά σας γι’ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην ξοδεύετε άσκοπα. Είναι μια καλή περίοδος για αλλαγές που θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.
*
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προτιμήστε μία ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφο σας και σεβαστείτε και τις δικές του απόψεις. Μην αφήσετε τρίτα άτομα να σας επηρεάσουν αρνητικά γιατί σας ζηλεύουν. Θα έχετε ανανέωση και αναγέννηση στον αισθηματικό σας τομέα. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές που θα σας κάνουν να νοιώσετε ιδιαίτερα ευχάριστα. Προσπαθήστε στα οικονομικά σας να είστε προσεκτικοί και μην κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τον προγραμματισμό σας.
*
ΛΕΩΝ
Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα ανασφαλείς σε σχέση με τα χρήματα και τα υλικά σας αποκτήματα. Φροντίστε να αποφύγετε τις παρορμήσεις και τις απερισκεψίες για να υπάρξουν ευχάριστες στιγμές στην αισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε πράγματα που σας άγχωναν. Αποφύγετε τις ακρότητες στα επαγγελματικά σας και ο, τι σχέδια θα κάνετε για αλλαγές να τα αφήσετε καλύτερα για κάποια άλλη στιγμή που θα είναι καλύτερα τα πράγματα.
*
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεση σας θα είναι ρομαντική και θα γοητεύσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο με την ανανεωμένη εμφάνιση σας και θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα με τον σύντροφο σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες αδειάζοντας το μυαλό σας από οτιδήποτε αρνητικό.
*


ΖΥΓΟΣ
Προσέξτε τις επενδύσεις που θα κάνετε γιατί μπορεί να είναι επισφαλείς και να πέσετε έξω χωρίς να το καταλάβετε. Αποφύγετε αυτές τις μέρες να δανείσετε χρήματα σε τρίτους γιατί πολύ δύσκολα θα τα πάρετε πίσω. Σας έρχονται καλύτερες προοπτικές στην συναισθηματική σας ζωή, καθώς αν είστε μόνοι, ένας έρωτας που θα έρθει, θα σας δώσει ευτυχία. Δώστε προσοχή να μην παρασυρθείτε σε σπατάλες και σε επισφαλείς οικονομικές συμφωνίες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετωπίστε έγκαιρα κάποια προβλήματα που θα προκληθούν εξαιτίας του αυξημένου άγχους σας. Θα ανανεώσετε την σχέση σας βρίσκοντας νέους κώδικες επικοινωνίας με τον σύντροφο σας. Θα διευρυνθούν οι επαγγελματικοί σας ορίζοντες και θα δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Δεχτείτε την άποψη των δικών σας ανθρώπων για ένα ζήτημα χωρίς να διαφωνείτε έντονα, και μην πιέζετε καταστάσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.
*
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινότητα σας θα κινείται σε εντατικούς ρυθμούς. Να είστε προσεκτικοί στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνετε γιατί δύσκολα θα τις πραγματοποιήσετε. Θα υπάρξουν χαρούμενες αλλαγές στον ερωτικό σας τομέα με ευχάριστες μελλοντικές εξελίξεις. Προσπαθήστε µε διπλωματικό τρόπο να προωθήσετε τις απόψεις σας και αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές αν αισθάνεστε κουρασμένοι. Αποφύγετε να αντιδράσετε σε κάποιες καταστάσεις µε φορτισμένο αρνητικά τρόπο.
*
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες εξ’ αιτίας κάποιων γεγονότων που θα συμβούν και κάποια άτομα θα σας εκφράσουν έντονα την δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που συμπεριφέρεστε. Αν θέλετε ν’ αλλάξετε κάποια πράγματα στην ζωή σας, καλό θα είναι να προσέξετε λιγάκι τις λεπτομέρειες. Έχετε υπερβολικές προσδοκίες από τους άλλους που δεν μπορούν να σας τις προσφέρουν. Συζητήσεις για οικονομικές υποθέσεις δεν ευνοούνται τώρα.
*
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όσοι είστε μόνοι, αποβάλλετε τις ανασφάλειες που έχετε και πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καινούργιες γνωριμίες θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία παρόλο που θα έχετε εσωτερική ένταση. Η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας επιτρέψει να πραγματοποιήσετε πολλές από τις φιλοδοξίες σας. Αν σκοπεύετε να κάνετε κάποιες δουλειές γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση µε τις συμφωνίες που θέλετε να κάνετε. Μία ευχάριστη ξαφνική συνάντηση θα σας φτιάξει την διάθεση.
*
ΙΧΘΥΣ
Κάποιες αιφνίδιες αλλαγές που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να επιλύσετε τα προβλήματα που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα με επιτυχία και θα μπορέσετε να επαναφέρετε την ισορροπία. Μην ψάχνετε για λύσεις τώρα σε προβληματικές σας υποθέσεις και δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι, γιατί θα έχετε υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους. Ορισμένες συζητήσεις σας µε τους άλλους θα πρέπει να είναι ξεκάθαρες, αν θέλετε να αποφύγετε κάποιες παρεξηγήσεις.

http://www.e-zwdia.gr