19 Ιουν 2011

Greek Idol: Ποιοι προκρίνονται στον μεγάλο τελικό;

Greek Idol Τριάδα ημιτελικούΗ παρουσιάστρια του show, Ρούλα Κορομηλά, υποδέχτηκε στον ημιτελικό την τελική τριάδα, τη Μαλού Κυριακοπούλου, τη Μαρία Θεοδότου και τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, μετά από μία εντυπωσιακή έναρξη που συνεργάστηκαν με την απαστράπτουσα Έλλη Κοκκίνου στο παλιότερο καλοκαιρινό hit της «Αυτό το καλοκαίρι».

Μαλού


Πρώτη στη σκηνή του Greek Idol ανέβηκε η Μαλού Κυριακοπούλου ερμηνεύοντας το τραγούδι «La camisa negra» του Juanes αποσπώντας τα πολύ θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής αφού η Έλλη Κοκκίνου τη χαρακτήρισε «καταπληκτική» και ο Πέτρος Κωστόπουλος σημείωσε πως η νεαρή ερμηνεύτρια, αν και ήταν άρρωστη δεν το ανέφερε, ενώ κατάφερε να μεταδώσει τη θετική ενέργεια που είχε η ερμηνεία και το τραγούδι της.


Το δεύτερο κομμάτι που τραγούδησε η Μαλού ήταν το «Εγώ δεν είμαι ποιητής» του Νίκου Παπάζογλου κάνοντας τους κριτές να της πουν πως τους μάγεψε και τους ταξίδεψε με την ερμηνεία της.


Στην τρίτη της εμφάνιση η Μαλού τραγούδησε το ίδιο κομμάτι που είχε πει στην πρώτη οντισιόν που είχε πάει όταν δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι, το βραζιλιάνικο «Amor perfeito» , κάνοντας τον Πέτρο Κωστόπουλο να πει «έχω συγκινηθεί» και την Έλλη Κοκκίνου να της πει «Αν έβγαζες τώρα ένα cd θα ήμουν η πρώτη που θα το αγόραζα» ενώ ο Κώστας Καπετανίδης επανέλαβε τη φράση του από το προηγούμενο live χαρακτηρίζοντας την «άγγελο στη σκηνή του Greek Idol».




Παναγιώτης


Το πρώτο τραγούδι που κλήθηκε να ερμηνεύσει ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ήταν το «Bed of roses» των Bon Jovi που δήλωσε πως είναι ένα από τα αγαπημένα του. Στη φάση της κριτικής ο Κώστας Καπετανίδης του είπε «θα κάνεις μεγάλη καριέρα», η Έλλη Κοκκίνου τον χαρακτήρισε αλάνθαστο και «έτοιμο επαγγελματία» ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος πρόσθεσε «Είσαι μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις στα 10 αυτά χρόνια σε όποιο κανάλι και αν έχω δει talent shows»


Δεύτερη εμφάνιση για τον Παναγιώτη ήταν με το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Να δεις που κάποτε θα μας πούνε και …» και η κριτική επιτροπή του επεφύλασσε πολύ θετικά σχόλια τόσο για την κίνησή του, όσο και για την ερμηνεία του για ακόμη μια φορά.




Το τραγούδι που ερμήνευσε ο νεαρός ερμηνευτής στην πρώτη του ακρόαση, το «Youʼre the One That I Want» της Ολίβια Νιούτον Τζον, κλήθηκε να τραγουδήσει κι αυτός με τη σειρά του στην τελευταία του εμφάνιση κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τα εγκωμιαστικά σχόλια των κριτών.


Μαρία


Η Μαρία Θεοδότου ερμήνευσε το τραγούδι «Get this party started» της Shirley Bassey και κατάφερε να κάνει τη Έλλη Κοκκίνου να της πει πως ήταν η καλύτερή της εμφάνιση και τον Πέτρο Κωστόπουλο πως πραγματικά προσπάθησε και αυτό φάνηκε επί σκηνής. Αντίθετη άποψη είχε ο Κώστας Καπετανίδης που της είπε ότι σε γενικές γραμμές υπολείπεται σε σχέση με τους άλλους 2 παίκτες του ημιτελικού.


Η νεαρή παίκτρια από την Κύπρο στην δεύτερη εμφάνισή της είπε την γνωστή επιτυχία της Έλλης Κοκκίνου «Λυπάμαι ειλικρινά» αποσπώντας από την κριτική επιτροπή θετικότερα σχόλια από την πρώτη της εμφάνιση ενώ η Έλλη Κοκκίνου πρόσθεσε πως η Μαρία το είπε με δικό της τρόπο και της άρεσε πολύ.


Τελευταία εμφάνιση του ημιτελικού ήταν αυτή της Μαρίας στο πολύ γνωστό τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη «Τράβα σκανδάλη» που είχε ερμηνεύσει και αυτή στην πρώτη οντισιόν και οι κριτές αν και της επισήμαναν κάποια τεχνικά σημεία της ερμηνείας της παραδέχτηκαν όλοι πως ήταν πολύ καλύτερη από την πρώτη της ερμηνεία κατά την περίοδο των ακροάσεων.


Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Έλλη Κοκκίνου άφησε – προσωρινά – τη θέση της στην κριτική επιτροπή και ανέβηκε στο stage του Greek Idol για να τραγουδήσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες αλλά και να παρουσιάσει για πρώτη φορά το ολοκαίνουριο τραγούδι της, δια χειρός Φοίβου, με τίτλο «Τα γενέθλιά μου». Μάλιστα, τη μεγάλη της επιτυχία «Ήταν ψέμα» την τραγούδησε συνοδευόμενη από τους 3 παίκτες του ημιτελικού.


Στις 2 χαμηλότερες θέσεις της ψηφοφορίας του κοινού βρέθηκαν η Μαλού Κυριακοπούλου και η Μαρία Θεοδότου. Από το Greek Idol αποχώρησε η Μαρία Θεοδότου . Έτσι στον τελικό οι δύο παίκτες που θα αναμετρηθούν για να δούμε ποιος θα ανακηρυχτεί ως το Greek Idol είναι οι ο Παναγιώτης Τσακαλάκος και η Μαλού Κυριακοπούλου.


Η Μαρία μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε στην Ρούλα Κορομηλά: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους με στήριξαν μέχρι εδώ και καλές επιτυχίες στα παιδιά το επόμενο Σάββατο».

http://www.yupi.gr/gossip/c30892/Greek_Idol_.html