8 Ιουν 2011

Ετοιμάζει τριπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός

Σάντσεζ, Φορτούνης, Κοστάντσο. Ο Ολυμπιακός τη Πέμπτη συζητά με κάθε επισημότητα τα... μεταγραφικά του και από το ίδιο απόγευμα κιόλας βάζει μπρος για να πετύχει τα πρώτα... χτυπήματα.

Οι Πειραιώτες σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν κατασταλάξει στις πρώτες τρεις επιλογές. Και κάνουν άμεσα τις κινήσεις τους. Ξεκίνησαν τις επαφές τόσο με τον ατζέντη του Κώστα Φορτούνη όσο και με την ομάδα του.

Φέρνουν σήμερα Τετάρτη στην Αθήνα τον μάνατζερ του Φράνκο Κοστάντσο, Χόρχε Τσιστερπίλερ ώστε να προβούν σε τελικές διαπραγματεύσεις. Και αν τη Πέμπτη κυλήσουν όλα ομαλά (σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε) και ο Ερνέστο Βαλβέρδε πει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι ο Κάρλος Σάντσεζ είναι σταθερά ο εκλεκτός του για τη μεσαία γραμμή τότε το πιθανότερο είναι μέχρι το Σαββατοκύριακο ο Ολυμπιακός να καταθέσει επίσημη πρόταση απόκτησης του στη Βαλενσιέν.

Πρόταση ύψους τριών εκατ. ευρώ. Φυσικά αυτή η υπόθεση είναι η πιο δύσκολη από όλες. Και τα τρία εκατ. ευρώ ίσως να μην φτάσουν. Να μην είναι ο σωστός αριθμός καθώς στη Γαλλία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης κοστολογείται 4 εκατ ευρώ ήδη. Και έχει μπροστά του και τον... τζόγο του Κόπα Αμέρικα. Να παίξει στα γήπεδα της Αργεντινής με τη φανέλά της Κολομβίας και αν πάει καλά να ανέβει ακόμη περισσότερο η... μετοχή του. Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν θα τον περιμένουν να πάει στην Αργεντινή και να γυρίσει τέλη Ιουλίου. Θέλουν τώρα να κάνουν την κίνηση τους. Για να ξέρουν. Και αν ο Βαλβέρδε όντως πει το όνομα του στη σύσκεψη κορυφής έτσι θα γίνει.

Από εκεί και πέρα τώρα, υπάρχουν μια σειρά από ονόματα που επίσης είναι προ... σύσκεψης ψηλά στη λίστα. Ελευθερόπουλος για δεύτερος πορτιέρο. Ο Νέλσον Βαλντέζ για να συμπληρώσει το καρέ των επιθετικών (αν και η δική του περίπτωση είναι ακόμη πιο δύσκολη από του Σάντσεζ). Ο αριστεροπόδαρος Ιβάν Μαρκάνο για τα στόπερ. Και ο Δημήτρης Ανάκογλου που είναι αλά... Φορτούνης, ένας παίκτης δηλαδή που θα τονώσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό στοιχείο στον Ολυμπιακό.

Θα επιβεβαιωθούν όλα τα φαβορί; Άμεσα αποκλείεται. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα όμως είναι πιθανό οι Πειραιώτες να έχουν κάνει τις πρώτες δύο-τρεις ανακοινώσεις. Κοστάντσο, Μαρκάνο (που έρχεται δανεικός εάν και εφόσον) και ίσως Φορτούνης είναι μια λογική τριάδα. Εκτός αν τους... κάτσει το τζακ ποτ Κάρλος Σάντσεζ!



http://www.cosmo.gr/