9 Ιουν 2011

Διεκόπη το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω έντασης και φραστικών επεισοδίων

Άρον άρον διεκόπη το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω φραστικών επεισοδίων μεταξύ των μελών του. "Ποιός είναι ο Βρύζας που θα μας πει όχι; Στον καπετάνιο δεν θα έλεγε κανείς όχι", η επίθεση του Μάνου Μαυροκουκουλάκη στον Δημήτρη Γόντικα. Θ. Γιαννακόπουλος: "Χάνουμε χρόνο".


Κακήν κακώς ολοκληρώθηκε -σε μόλις μία ώρα- το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά την ένταση και τα φραστικά επεισόδια μεταξύ των μελών του.

Συγκεκριμένα, ο Μίμης Δομάζος, απευθυνόμενος, στους Μήτσου και Γόντικα, εξαπέλυσε επίθεση για τον τρόπο διοίκησης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας, μεταξύ άλλων: "Ντροπή σε όλους που δεν νοιάζεστε για τον Παναθηναϊκό!". Σε εκείνο το σημείο ενοχλήθηκαν αρκετά μέλη του ΔΣ και δη ο Αργύρης Μήτσου, ο οποίος είπε: "Εγώ είμαι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και έχω προσφέρει!", για να του απαντήσει ο Μίμης Δομάζος: "Εσύ έκανες όνομα από τον Παναθηναϊκό".

Επίθεση κατά του Γόντικα εξαπέλυσε και ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης: "Δεν είναι τρόπος αυτός που διοικείς τον Παναθηναϊκό. Ποιός είναι ο Βρύζας που θα πει όχι στον Παναθηναϊκό; Στον καπετάνιο (Γιώργο Βαρδινογιάννη) δεν θα έλεγε κανείς όχι. Επίσης, μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βγάλατε ειρωνικές ανακοινώσεις". Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε "εριστικό" τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη: "Μη δημιουργείς πόβλημα, μια χαρά κάνει τη δουλειά του", είπε και συμφώνησε μαζί του ο Παναγιώτης Δάβαρης.

Στη συνέχεια, ο Αδαμάντιος Πολέμης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση των οικονομικών στην ΠΑΕ: "Δεν είναι δυνατόν να λέμε "ναι" στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και να μη βάζει κανείς χρήματα, όπως κάνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης", ενώ απευθυνόμενος στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, είπε: "Μπορείς να μας πεις γιατί ο Βγενόπουλος δεν βάζει χρήματα;". "Δεν συμφωνεί με την αποτίμηση των μετοχών", απάντησε ο κ.Μαυροκουκουλάκης. "Ας πει ένα ποσό και θα τα βρούμε", ήταν η ανταπάντηση του κ. Πολέμη.

Κατά τα λοιπά, αποφασίστηκε το μπάτζετ για τον τεχνικό διευθυντή να είναι 150.000 ευρώ, ενώ όπως είχαμε τονίσει τις προηγούμενες μέρες, ο Τζόνι Βεκρής παραιτήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή για προσωπικούς λόγους.



http://www.cosmo.gr/