21 Ιουν 2011

Ψινάκης-Σαμαράς: Συνεργασία - έκπληξη!

Συνεργασία-έκπληξη που θα αναστατώσει τον… αντρικό κόσμο! Ηλίας Ψινάκης και Τρύφωνας Σαμαράς αναλαμβάνουν από κοινού τηλεοπτική δράση. Ο καταξιωμένος manager θα συνυπάρξει με τον δημοφιλή hair stylist και από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα προσπαθήσουν να σώσουν κάποιους άντρες που χρειάζονται… επιδιόρθωση!
Το concept έχει ως εξής: Μία ομάδα που θα αποτελείται από τέσσερις με πέντε άντρες, ειδικούς και έξπερ στους τομείς τους αναλαμβάνουν να αλλάξουν την εικόνα κάποιων άλλων αντρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα στη ζωή τους με την εικόνα τους. Η ομάδα των ειδικών εισβάλλει στο σπίτι του άντρα που ζητάει τη βοήθεια τους και του αλλάζει τα πάντα.
Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιάννης Λάτσιος επικοινώνησε με τον Ηλία Ψινάκη πριν από μερικές μέρες, τον ενημέρωσε γι’ αυτό το concept και είναι θετικός στην πρόταση του διευθυντή προγράμματος του Ant1. Έτσι οι δυο άντρες έχουν κλείσει ραντεβού τις επόμενες μέρες… Τα στελέχη του καναλιού πρότειναν και στον Τρύφωνα Σαμαρά να είναι στην ομάδα των «ειδικών» που θα αναλαμβάνει να αλλάξει την εικόνα και τη ζωή κάποιων αντρών … Όπως φαίνεται λοιπόν Ψινάκης και Σαμαράς θα συνυπάρξουν τηλεοπτικά και είναι σίγουρο ότι οι ιδιαίτερες ατάκες τους θα φτιάξουν τη διάθεση των τηλεθεατών και θα κάνουν τα μηχανάκια τηλεθέασης να «κοκκινίσουν».

http://www.gossip-tv.gr/