19 Ιουν 2011

Ζώδια Της Ημέρας!!




ΚΡΙΟΣ
Ευνοείστε σήμερα σε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις για να ξεκινήσετε καινούργιες συνεργασίες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και θα βρείτε καινούργιες πηγές εσόδων. Όσοι είστε μόνοι θα πρέπει να βάλετε περισσότερο ρομαντισμό στη ζωή σας και να αφήσετε πίσω τις δυσκολίες που έχετε περάσει στα προσωπικά σας το τελευταίο χρονικό διάστημα αποβάλλοντας τις φοβίες και τις ανασφάλειες που έχετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα δείξετε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καριέρα σας σήμερα. Η διάθεση σας για προβολή της προσωπικότητας σας θα σας παρασύρει συναισθηματικά στο να παραμελήσετε προσωρινά κάποιες δουλειές σας. Θα υπάρξει σκληρός ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο γι’ αυτό θα ψάξετε να βρείτε τρόπους πώς να επεκτείνετε τη δουλειά σας και να αναδείξετε τις πρωτότυπες ιδέες σας. Αν κινηθείτε έξυπνα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας βοηθήσουν και θα σας στηρίξουν στο μέλλον.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα έχετε ιδιαίτερη ευαισθησία για τις ανάγκες των άλλων και θα ανησυχείτε γι’ αυτούς. Κάποιες δυσκολίες στην δουλειά σας θα είναι σύντομης χρονικής διάρκειας. Η διάθεση σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν θα βρει ανταπόκριση από τους δικούς σας ανθρώπους. Κάποια οικονομικά σκαμπανεβάσματα θα σας προβληματίσουν αρκετά στο αν θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε από καταστάσεις που σας πίεζαν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιο απρόβλεπτο εμπόδιο θα σας κάνει να ασχοληθείτε µε ξεκούραστα πράγματα τα οποία δεν απαιτούν από εσάς υπερβολική υπευθυνότητα. Κάποια κριτική από μέρους των άλλων θα σας χαλάσει την διάθεση. Ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε αλλά αποφύγετε να δείτε τα πράγματα από τη δική σας πλευρά. Κάνοντας παραχωρήσεις θα φέρετε καλύτερα αποτελέσματα τώρα κι αυτό θα σας φτιάξει την διάθεση.




ΛΕΩΝ
Θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο δρομολογώντας κάποιες εξελίξεις. Δείξτε τη δέουσα προσοχή και μην αμελείτε τις καταστάσεις. Προτιμήστε την συντροφιά ατόμων από το άμεσο περιβάλλον σας και θα διασκεδάσετε υπέροχα. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές, στην προσπάθεια σας να εντυπωσιάσετε τους άλλους. Αν είστε μόνοι, από τον κοινωνικό σας κύκλο, θα γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα μεθοδεύσετε την επαγγελματική σας εξέλιξη, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που υπάρχουν. Οι προσπάθειες σας θα αρχίσουν να αποδίδουν αποτελέσματα. Αποφύγετε να συγκρουστείτε µε κάποια άτομα που επιχειρούν να σας μειώσουν και να σας δημιουργήσουν ψυχολογική ένταση. Κάντε σωστές επιλογές στα εργασιακά σας. Θα υπάρχει ευχάριστη ατμόσφαιρα στην εργασία σας και στις σχέσεις σας μέσα σ’ αυτήν. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν τρίτοι στις επιλογές που θα κάνετε.


ΖΥΓΟΣ
Κάποια ζητήματα οικογενειακού ενδιαφέροντος θα σας κάνουν να κάνετε τις απαραίτητες αναδιαρθρώσεις και να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες. Υπερασπίστε την δουλειά σας και μην βιάζεστε να απογοητευτείτε από τις εξελίξεις γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες ευκαιρίες. Θα αντιμετωπίσετε μεγάλο ανταγωνισμό και θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί καταλλήλως για να αντεπεξέλθετε στις καταστάσεις. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να κάνετε υπερβολικά σχέδια για το μέλλον.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα μπορέσετε τώρα να εκφράσετε τα συναισθήματα σας προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί ο ενθουσιασμός σας μπορεί να γίνει υπερβολικός. Προσέξτε την διαχείριση των οικονομικών σας και αποφύγετε την έντονη δραστηριότητα. Θα κάνετε ένα απολογισμό για να δείτε που έχετε κάνει λάθη και θα αποφασίσετε να κλείσετε κάποια πράγματα σε σχέση με το παρελθόν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η στάση σας θα είναι ψυχρή γιατί θα σας απασχολεί έντονα η οικονομική σας προοπτική και τα κέρδη. Θα προβάλλετε τις απαιτήσεις που έχετε στη σχέση σας γι’ αυτό προσέξτε μην παρασυρθείτε σε συναισθηματικές ακρότητες. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βρεθείτε µε φίλους σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Κορυφώνετε ο ερωτισμός σας, αλλά προσέξτε τις ερωτικές απερισκεψίες που μπορεί να σας πληγώσουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα ισορροπήσετε πολλές καταστάσεις που σας δυσκόλευαν και θα πετύχετε σημαντικά πράγματα. Θα βάλετε πιο γερές βάσεις στο μέλλον. Θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί θα συναντήστε κάποια εμπόδια στο δρόμο σας αλλά μην χάσετε το κουράγιο σας γιατί είναι κάτι προσωρινό. Αρχίζει μια περίοδος ξεκαθαρισμάτων με τις σχέσεις σας και αν θέλετε να αποφύγετε παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια που λέτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σύντομα θα αποκατασταθούν οι ισορροπίες και θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας. Η λύση πολλών προβλημάτων θα εξαρτηθεί από τη δική σας αντιμετώπιση και διαχείριση. Αυξάνονται οι κοινωνικές σας συναναστροφές στο χώρο της εργασίας σας. Το ερωτικό σας ταμπεραμέντο φαίνεται να τραβάει για άλλη μία φορά το αντίθετο φύλο. Φροντίστε να προβάλλετε μια σαφή εικόνα του τι θέλετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για εργασιακή εξέλιξη και επιβεβαίωση συμφωνιών.


ΙΧΘΥΣ
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για συζητήσεις με τον σύντροφο σας και να του κάνετε παράπονα για τα προβλήματα σας. Προσπαθήστε να μην στέλνετε λάθος μηνύματα στους γύρω σας και δημιουργηθούν εντάσεις. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα δεν είναι και τόσο ελπιδοφόρα. Αυξημένα έξοδα θα σας προκύψουν και κάποια χρήματα που περιμένατε μπορεί να καθυστερήσουν. Μια θετική συναισθηματική διάθεση θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

http://www.e-zwdia.gr/s/zwdia/simera/