5 Ιουν 2011

Βραζιλία - Ολλανδία: Έμειναν στο μηδέν

Βραζιλία και Ολλανδία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ σε διεθνές φιλικό στο "Serra Dourada" της Γκοϊάνια, αν και κακώς δεν μέτρησε γκολ του Ραμίρες, ο οποίος αργότερα αποβλήθηκε.


Βραζιλία και Ολλανδία προσέφεραν θέαμα, αλλά όχι γκολ στο διεθνές φιλικό στο "Serra Dourada" της Γκοϊάνια, καθώς έμειναν στο 0-0.Χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα, ενώ οι Βραζιλιάνοι ολοκλήρωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Ραμίρες στο 78'.Ο άσος της Τσέλσι πάντως είχε σκοράρει στο 12' από πάσα του Ρομπίνιο, τέρμα που όμως δεν μέτρησε για οφ-σάιντ του επιθετικού της Μίλαν, αλλά δεν ήταν.


ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Ντανιέλ Άλβες, Λούσιο, Τιάγκο Σίλβα, Αντρέ Σάντος (83' Αντριάνο), Λούκας Λέιβα (64' Σάντρο), Ραμίρες, Ελάνο (64' Λούκας), Ρομπίνιο (74' Ελίας), Νεϊμάρ, Φρεντ (74' Λεάντρο Νταμιάο).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κρουλ, Φαν ντερ Βιλ (84' Μπούλαρουζ), Χάιτινχα, Ματάισεν, Πίτερς, Νάιτζελ ντε Γιονγκ (63' Μάντουρο), Στούτμαν (73' Σχάαρς), Άφελαϊ, Κάιτ (63' Έλια), Ρόμπεν, Φαν Πέρσι (64' Φαν Πέρσι).


*78' κόκκινη Ραμίρες



http://www.sigmalive.com/