9 Ιουν 2011

Μετά το στριπτίζ ...δάκρυα από βουλευτή στις Η.Π.Α.

Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε δημόσια συγνώμη, ο επί 14 χρόνια βουλευτής στην Βουλή των αντιπροσώπων Άντονι Βάϊνερ. Ο Βουλευτής, που είναι ένα απο τα ανερχόμενα αστέρια των Δημοκρατικών, παραδέχθηκε ότι οι γυμνές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο Ιντερνετ – μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης – είναι δικές του και τις είχε στείλει σε κοπέλες που είχε γνωρίσει μέσω Facebook και Twitter. 

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, αναγνώρισε ότι έκανε ένα «τρομερό λάθος» και αποκάλυψε ότι είχε τολμηρές και συγκεκριμένα «ανάρμοστες» - όπως είπε – συνομιλίες με τουλάχιστον έξι κοπέλες στο διαδίκτυο και το τηλέφωνο τα τελευταία τρία χρόνια.

Το ροζ σκάνδαλο ξέσπασε, όταν την περασμένη εβδομάδα μια φωτογραφία που έδειχνε το σώμα ενός άνδρα με εσώρουχα, εστάλη από τον λογαριασμό του Βάϊνερ σε μία 21χρονη από το Σιάτλ. Στην συνέχεια κυκλοφόρησε και το αποτέλεσμα ήταν να δημοσιευτεί σε ενημερωτική ιστοσελίδα. Στην αρχή ο βουλευτής αρνήθηκε τα πάντα και ισχυρίστηκε ότι χάκερ είχαν χτυπήσει τον λογαριασμό του, με αποτέλεσμα να διαρρεύσουν προσωπικές του φωτογραφίες.

Για κακή του τύχη όμως, πριν δύο ημέρες, άλλη μια άσεμνη φωτογραφία που έστειλε μέσω e-mail σε 26χρονη ανύπαντρη μητέρα από το Τέξας, δημοσιεύτηκε στη συντηρητική ιστοσελίδα “Big Government”. Έτσι υποχρεώθηκε να παραδεχτεί ότι έστελνε ροζ φωτογραφίες του σε νεαρές γυναίκες.  

Η αποκάλυψη του σκανδάλου προκάλεσε την μουδιασμένη αντίδραση των Δημοκρατικών και ο Άντονι Ράϊνερ μετά την δημόσια συγνώμη του οδηγήθηκε σε πολιτική απομόνωση, καθώς πολλοί συνάδελφοί του κρατούν πλέον αποστάσεις από εκείνον. Να σημειωθεί ότι ο Ράϊνερ είναι παντρεμένος με την 34χρονη σύμβουλο της αμερικανίδας υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον
.
http://www.star.gr/