9 Ιουν 2011

Άρσεναλ:Θέλει Ζερβίνιο

Ενώπιον σοβαρών αποφάσεων για το μέλλον του βρίσκεται ο Ζερβίνιο. Ο Ιβοριανός εξτρέμ, που ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας φετινής πορείας της Λιλ, βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και η Άρσεναλ, που έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ.Πλέον, ο 24χρονος άσος πρέπει να αποφασίσει αν θα δεσμεύσει το μέλλον του με τους «λιλουά», με τους οποίους είναι ιδιαίτερα «δεμένος», ή αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται του χρόνου και η ομάδα του δε θέλει να τον χάσει χωρίς χρήματα.

«Τα πάντα είναι πιθανά. Κατακτήσαμε δύο τρόπαια με τη Λιλ και την επόμενη χρονιά θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο σύλλογος δουλεύει πάνω σε ένα εξαιρετικό πλάνο. Θα μπορούσα να πείσω τους παίκτες να μείνουν εδώ», δήλωσε ο Ζερβίνιο στην «Equipe».

«Πάντα υπάρχει μια επιλογή. Θέλω να μείνω ή να φύγω; Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και βρισκόμαστε σε διαρκείς συνομιλίες. Το σίγουρο είναι ότι, είτε θα ανανεώσω τη συνεργασία μου με το σύλλογο, είτε θα παραχωρηθώ σε άλλη ομάδα», κατέληξε ο Αφρικανός φορ, ο οποίος, εκτός της Άρσεναλ, απασχολεί επίσης τις Λίβερπουλ, Φιορεντίνα και Μπάγερν Μονάχου.



http://www.sigmalive.com/