19 Ιουν 2011

Ξέρεις για το νέο blog της Benetton;

από την Αφροδίτη Γκόγκογλου


Ένα παράθυρο, ανοιχτό στο μέλλον

Το νέο blog.benetton.com είναι πλέον online και μας προσφέρει την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά σε άλλους δρόμους και πολιτισμούς του κόσμου, αφού είναι ένα παράθυρο διεθνές αλλά και τοπικό, μοντέρνο και τεχνολογικό, νεανικό αλλά και καλά ενημερωμένο.

Στο superblog συναντιούνται φωνές από χώρες όπως οι: Ιταλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Πορτογαλία, Μεξικό, Φιλιππίνες, Κίνα και Ταϊβάν, ενώ σύντομα θα προστεθούν σε αυτό και άλλες χώρες από όλα τα σημεία του πλανήτη.

Το συνεχώς εξελισσόμενο, διαδεδομένο blog.benetton.com ακολουθεί τάσεις και παγκόσμιες αξίες, προσδιορίζοντάς τις ως τοπικά φαινόμενα και μοιράζεται τις χιλιάδες λεπτές αποχρώσεις τους, που κάνουν τον κόσμο μας τόσο πλούσιο και πολύχρωμο. Ένα ολοζώντανο ταξίδι γεμάτο πληροφορίες, ιδέες, παράξενα γεγονότα και διαφορετικά lifestyle που συγκεντρώνονται από την επιθυμία να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο και να μοιραστούμε τις ζωές μας.

Το blog.benetton.com έχει τέσσερις θεματικές περιοχές:

Fashion: Δεν αναφέρεται μόνο στα ρούχα που φοράμε, αλλά και στις τάσεις στο street look, σε όλα αυτά που ελκύουν το βλέμμα μας και, αυτό, τα κάνει αυτόματα να είναι στη μόδα.

Τech: Στην ενότητα θα βρούμε τις έξυπνες, πρωτοποριακές τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και κάνουν καλύτερη την ποιότητα των σχέσεων μας με τους άλλους ανθρώπους.

Young: Πρόκειται για έναν χώρο έκφρασης των ιδεών των νέων ανθρώπων, όπου μπορούν να μοιράζονται τις ιστορίες θάρρους, ευρηματικότητας και δημιουργικότητάς τους.

Culture: Η τέχνη, η μουσική, οι τοπικές και παγκόσμιες κουλτούρες εκφράζουν την πρωτοβουλία και τη δημιουργικότητα των ανθρώπων, καταργώντας κοινωνικά και πολιτισμικά εμπόδια.

Προσπαθώντας πάντα να ξεπεράσει τα εθνικά σύνορα και να μοιραστεί εμπειρίες, η Benetton ονειρεύεται τον κόσμο ως το μέρος συνάντησης πολιτισμών και διαφορετικότητας. Το United Blogs of Benetton είναι το τελευταίο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Κάθε τοπική πρωτοβουλία αγκαλιάζεται και μοιράζεται διεθνώς, σαν μία ματιά πέρα από τον ορίζοντα.

Oι bloggers που συμμετέχουν στο blog.benetton.com:

Ιταλία_Silvia Tolomelli (Addicted to shopping)

blog.benetton.com/italy



Ισπανία_Ariadna Ferret (Fashionisima)

blog.benetton.com/spain



Ηνωμένο Βασίλειο_Kit Lee (Styleslicker)

blog.benetton.com/uk



Γαλλία_ Mo, M.E e Shyne (Montaigne Street)

blog.benetton.com/france



Πορτογαλλία_ Ana Garcia Martins (A pipoca mais doce)

blog.benetton.com/portugal



Μεξικό_ Ángeles Batista (Boticapop)

blog.benetton.com/mexico



Φιλιππίνες_Miguel Paolo Celestial (El Bosquejo)

blog.benetton.com/philippines



Κίνα_ Bedi Ye (Fashiontrenddigest)

Ταϊβάν_Milla Huang (Mechantbebe)

blog.benetton.com/china


http://www.stylista.gr/