10 Ιουν 2011

Σοκ από αυτοκτονία 51χρονου καθηγητή

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η αυτοκτονία ενός 51χρονου καθηγητή, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέρμα στην ζωή του προκειμένου όπως αναφέρει το dete, να γλιτώσει από την ταλαιπωρία της νόσου που τον βασάνιζε.Πρόκειται για τον υποδιευθυντή του 2ου Λυκείου της Πάτρας, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Ήταν ένα από πιο αγαπητά και αξιοσέβαστα πρόσωπα της τοπικής εκπαιδευτικής κοινότητας καθώς ήταν γνωστός και για την αγωνιστική και κοινωνική του δράση. Μάλιστα είχε γίνει γνωστός από την υπόθεση Τεμπονέρα (ήταν μάρτυρας), σύμφωνα πάντα με το τοπικό site.O 51χρονος, στις εννέα το πρωί της Πέμπτης, ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του στις πρώτες στροφές του Όμπλου, έστρεψε την καραμπίνα στην καρδιά του και πάτησε την σκανδάλη.

Νεκρό στο κάθισμά του, τον βρήκαν οι άνδρες της αστυνομίας. Δίπλα του είχε αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να προβεί σε μία τέτοια κίνηση.Σύμφωνα με πληροφορίες του dete, αναφερόταν στην ασθένειά του (καρκίνος) που πρόσφατα ανακάλυψε πως είχε.

Μάλιστα λίγο πριν στρέψει το όπλο στον εαυτό του φρόντισε να τηλεφωνήσει στο σχολείο του και να ζητήσει από συνάδελφό του να ειδοποιήσει τη σύζυγό του, λέγοντάς του το σημείο στο οποίο θα τον έβρισκαν...

Ήταν γνωστός για την συνδικαλιστική του δράση αλλά και την κοινωνική και αγωνιστική δράση. Μάλιστα είχε γίνει γνωστός και από την υπόθεση Τεμπονέρα (ήταν μάρτυρας) και ανήκε στον ευρύτερο αριστερό χώρο.

http://www.star.gr