7 Μαΐ 2011

H GAP ΑΠΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ

H Gap απέλυσε τον αντιπρόεδρο της εταιρείας, Patrick Robinson, μετά από 4 χρόνια συνεργασίας με το brand.
Από τη Διονυσία Καλαποθαράκου

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρεία δεν διευκρίνισε τους λόγους της απομάκρυνσής του. Ο πρόεδρος και CEO της Gap, Glenn Murphy αρκέστηκε μόνο να πει: «Ο Patrick τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπήρξε αφοσιωμένος και γεμάτος πάθος για τον brand Gap και τους πελάτες μας, και είμαστε ευγνώμονες για τη σκληρή δουλειά του, ιδίως όσον αφορά την denim σειρά μας, 1969»
Η διευθύντρια του Global Creative Center της Gap, Pam Wallack, θα αναλάβει προσωρινά χρέη αντιπροέδρου, μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Robinson. Στο παιδικό τμήμα και στο τμήμα denim της εταιρείας τα πράγματα παραμένουν ως έχουν με τους Jennifer Giangualano και Rosella Giuliani να παραμένουν στις θέσεις τους σαν επικεφαλείς του σχεδιαστικού τμήματος.
Στη
New York Times τα δημοσιεύματα τόνιζαν πως δεν αποτελεί έκπληξη η απόλυση του Robinson. Έχει ξανα απολυθεί στο παρελθόν από τους οίκους Perry Ellis και Paco Rabanne. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιος θα πάρει τη θέση του, δημοφιλούς στα media, Patrick Robinson και το σημαντικότερο, τι περισσότερο θα κάνει.

http://www.madamefigaro.gr/