30 Μαΐ 2011

Από την Αφρική…

Δεν χρειάζεται πλέον ένα ρούχο να έχει μόνο tribal prints για να χαρακτηριστεί ως στοιχείο που θα μπορούσε να έχει βγει από κάποια φυλή της Αφρικής ή του Αμαζονίου. Αρκεί να αποτυπώνει σχεδιαστικά λεπτομέρειες ή και ολόκληρο το πατρόν βασισμένο στα ρούχα κάποιας φυλής ιθαγενών. Ο οίκος Gucci βασίστηκε πολύ σε αυτή την λογική όπως και ο Karl Lagerfeld για την Chanel. Αλλά ακόμη και η Sarah Burton παρόλο που ο αξέχαστος Alexander McQueen δεν θα το τολμούσε ποτέ, έβαλε στην καλοκαιρινή συλλογή ένα outfit με την τάση του tribal- africanism. Αν είσαι προχωρημένη στις επιλογές του ντυσίματος σου και τολμάς καινούρια πράγματα τότε την συγκεκριμένη τάση θα πρέπει να την συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου!
Από την Αφρική…

Φόρεμα

Διάθεση: www.netaporter.com

Μεταξωτό πλεκτό φόρεμα με tribal σχέδιο Milly
Τα σχέδια που παραπέμπουν σε φυλές της Αφρικής είτε όταν αυτό στηρίζεται στο πατρόν του ρούχου είτε στο print που βρίσκεται πάνω σε αυτό, είναι και φέτος στην μόδα!

Γυαλιά

Διάθεση: Luxottica

Γυαλιά ηλίου με μεταλλικό σκελετό και βραχίονες από ταρταρούγα κόκαλο Persol
Όσο πιο σοφιστικέ είναι ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου τόσο αλλάζει το στιλ που δίνει και στο υπόλοιπο σύνολο. Αν θέλεις να διαφέρεις τότε διάλεξε ένα ζευγάρι που να μην το φοράει όλος ο κόσμος!

Τσάντα

Διάθεση: Motiva Δ. Τσιούμπρης

Τσάντα από πλαστικοποιημένη ψάθα και δέρμα Cromia
Μια άνετη και ευρύχωρη tote τσάντα από ψάθα είναι ότι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι. Τόσο για την παραλία όσο και για μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Γυαλιά

Διάθεση: H&M

Γυαλιά με ταρταρούγα κοκάλινο σκελετό H&M
Από τα πιο κομψά γυαλιά ηλίου που θα βρεις στο εμπόριο είναι αυτά με την ταρταρούγα σκελετό. Μπορείς να τα φοράς με οτιδήποτε urban, safari και σοφιστικέ ρούχο!

Φόρεμα

Διάθεση: Raxevsky

Εμπριμέ βαμβακερό φόρεμα με halter δέσιμο Raxevsky
Το καλοκαίρι σε εμπνέει για να φορέσεις έθνικ και tribal print ρούχα. Συνδύασε τα ανάλογα με το σχέδιο με δερμάτινα σανδάλια ή ψηλοτάκουνες πλατφόρμες.

Πέδιλα

Διάθεση: H&M

Δερμάτινα πέδιλα με ξύλινο τακούνι H&M
Αν θέλεις ένα ζευγάρι πέδιλα που να μπορείς να συνδυάσεις με την πλειοψηφία των καλοκαιρινών ρούχων σου , τότε η απάντηση είναι να αγοράσεις ένα σε καφέ χρώμα άμεσα!

Βραχιόλι

Διάθεση: Raxevsky

Ξύλινο βραχιόλι με «νερά» Raxevsky
Τα ξύλινα και κοκάλινα βραχιόλια είναι ότι θα χρειαστείς από αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς μήνες. Ταιριάζουν με τα περισσότερα ρούχα και παρόλο που έχουν όγκο είναι πολύ ελαφριά σε βάρος. 

Τσάντα

Διάθεση: Gucci Boutique

Δερμάτινη κροκό τσάντα με κοκάλινη λαβή Gucci
Το εκρού είναι ένα ασφαλές χρώμα για να κρατάς ως τσάντα. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα παστέλ αλλά να κρατήσει και την ισορροπία ανάμεσα σε block χρώματα.

Πέδιλα

Διάθεση: Καλογήρου

Δερμάτινα πέδιλα με τρουκς Alaia
Όσο πιο ψηλά τόσο πιο αναπαυτικά είναι πλέον τα πέδιλα και αυτό συμβαίνει γιατί καθώς αυξάνεται το ύψος στο τακούνι αυξάνεται ταυτόχρονα και το ύψος της φιάπας μπροστά.

http://www.stylewatch.gr/